Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 20 (6730)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Schimbarea la faţă a Simonei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Gata. Embargoul pe care mi l-am autoimpus în relaţia cu Simona a luat sfârşit alaltăieri. Explicaţia este cât se poate de simplă şi, cred eu, cu justificare deplină în realitatea de azi: am văzut o cu totul altă Simona Halep decât cea pe care mă supărasem cu ani în urmă, pe vremea când promisiunile de mari performanţe păreau să se eternizeze la acest stadiu, de promisiuni şi atât. Halep de pe locurile de la 9 până la 2 era în mod evident marcată de probleme psihice care păreau, prin cronicizare, insurmontabile. În plus, iar asta era o chestie şi mai păguboasă, nu părea să întreprindă nimic pentru a-şi corecta lipsurile mai mult decât evidente din jocul său. Vi le reamintesc: serviciul prost, nu doar din cauza înălţimii ei, jocul "la siguranţă", cu mai toate mingile jucate pe mijlocul terenului, refuzând să caute marginile care să-i aducă puncte, "scurtele" care la ea deveneau loburi, adică puncte sigure pentru adversare, jocul foarte prost la fileu, cu mingi care nu nimereau în teren. Asta, atunci. Simona de acum şi-a reparat aproape neverosimil serviciul, reuşind chiar şi în semifinala istorică de alaltăieri fix 3 "aşi", faţă de niciunul al lui Kerber! A avut nu mai ştiu câte, parcă 50 (!) de mingi direct câştigătoare, dovada inatacabilă că joacă la câştig, cu mingi riscante, la limită. E nu doar eficientă, ci şi de-a dreptul spectaculoasă. Continuă să nu joace serviciu-voleu, dar se duce des la fileu, iar mingile jucate de acolo au fost, alaltăieri, jucate perfect. Da, a făcut şi 34 de erori neforţate, dar majoritatea s-au datorat jocului riscant despre care vorbeam şi care e încântător. Peste toate, s-a reparat la cap! Zic asta, deoarece este de-a dreptul fabulos să poţi să treci peste cele două mingi de meci ratate, să ratezi încă una mai târziu, spre final, iar între astea să anihilezi şi cele două mingi de meci ale adversarei. Numai cineva cu nervii acasă poate face asta. Cu nervi de mare campion, cum este azi Simona Halep. Sper să câştige trofeul. Iar dacă nu, nu-i nimic. Pentru ce a reuşit în acest turneu, pentru noi, cel puţin, va rămâne pe locul 1 în lume.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Schimbarea la faţă a Simonei.
 Vizualizări articol: 1622 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Schimbarea la faţă a Simonei3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei