Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 20 (6730)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă finalizată

Bărbatul din Vultureşti care şi-a ucis soția a fost trimis în judecată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a lui Petru Dumitriu, cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracțiunii de violență în familie, raportat la infracțiunea de omor. Bărbatul de 38 de ani din comuna Vultureşti şi-a ucis soția şi a abandonat-o pe mijlocul drumului, la începutul lunii decembrie a anului trecut. Victima era căsătorită cu Petru Dumitriu şi cei doi aveau împreună trei copii minori, iar din relațiile anterioare victima mai avea încă patru copii. Potrivit anchetatorilor, cei doi soți consumau în ultima perioadă cantități mari de băuturi alcoolice, singuri sau împreună cu alte persoane din localitate, relațiile dintre ei deteriorându-se treptat. Din cauza consumului de alcool cei doi îşi neglijau copiii şi gospodăria, între ei existând numeroase altercații verbale şi incidente violente. O parte dintre aceste incidente violente au fost cercetate de polițişti, care au declanşat anchete penale, însă nimic din comportamentul celor doi nu s-a schimbat.

 

Femeia a murit în urma unui incident deosebit de violent

În seara zilei de 4 decembrie 2017, în jurul orei 19:00, în timp ce Petru Dumitriu era la muncă, soția acestuia a intrat în curtea casei un consătean, pe care l-a întrebat dacă nu o găzduieşte câteva zile, după ce fusese bătută din nou de soț. Femeia a rămas la locuința acestuia, aducând cu ea două sticle de băuturi alcoolice, pe care cei doi le-au băut împreună. Când s-a întors de la muncă, Petru Dumitriu a făcut treburile în gospodărie şi apoi s-a culcat. În dimineața următoare, în jurul orei 04.30, bărbatul a plecat de acasă să-şi caute soția, pe care a găsit-o în casa consăteanului, ascunsă sub un pat. Aici a început un adevărat scandal, iar Petru Dumitriu a început să o lovească pe femeie de nenumărate ori cu pumnii şi picioarele, prinzând-o de păr şi lovind-o cu capul de podea. Bărbatul aflat de față a încercat să-l potolească pe soțul agresiv, însă fără rezultat. După ce agresiunea a continuat circa 10-15 minute, agresorul i-a solicitat celuilalt bărbat să-l ajute să o pună pe soţia sa într-un cearceaf pentru a o duce acasă, însă pe drum cel care a asistat la toate violențele a constatat că femeia murise şi l-a lăsat pe agresor în drum, ducându-se la un magazin, unde a povestit cele întâmplate. Cadavrul victimei a fost abandonat chiar în mijlocul drumului, la o distanță de circa cinci metri de intrarea în locuința celor doi soți. Polițiştii care au fost anunțați despre eveniment şi au ajuns la fața locului au constatat că femeia era moartă. Concluziile medico-legale au arătat, în urma necropsiei, că moartea femeii a fost violentă şi s-a datorat insuficienței cardio-respiratorii acute, consecutiv leziunilor meningo-cerebrale produse printr-un traumatism cranio-cerebral, iar analizele toxicologice au arătat o alcoolemie în cazul femeii de 1,65 mg/l alcool pur în sânge.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbatul din Vultureşti care şi-a ucis soția a fost trimis în judecată.
 Vizualizări articol: 2001 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbatul din Vultureşti care şi-a ucis soția a fost trimis în judecată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei