Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 20 (6730)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Bogdan Gheorghiu: PSD a decis ieșirea României din UE și NATO

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu consideră că PSD a decis deja ieșirea României din Uniunea Europeană și NATO. Bogdan Gheorghiu a precizat că este o certitudine hotărârea PSD de „a măcelări” legislația penală în interes propriu, în contradicție flagrantă cu normele și valorile Uniunii Europene. „Legislația penală pe care o va adopta PSD este incompatibilă cu statutul de membru al UE și al NATO. La alegerile parlamentare din decembrie 2016, PSD nu a vorbit alegătorilor nimic despre eliberarea a peste 4.000 de deținuți din penitenciare, inclusiv cei condamnați pentru acte violente, violuri etc. Mai mult, PSD nu a spus nimic despre crearea de imunități de castă financiare și penale și, de asemenea, nimic despre scoaterea României din Uniunea Europenă și din NATO”, a arătat parlamentarul liberal. Bogdan Gheorghiu a adăugat că  PSD „a folosit escrocherii electorale” pentru a ajunge la putere și „a mituit” cu sume ridicole categoriile defavorizate pentru ca mai apoi să înceapă demolarea statului de drept.

El a mai declarat că Partidul Național Liberal a identificat corect soluția pentru oprirea derapajelor PSD prin solicitarea declanșării alegerilor anticipate, președintele Iohannis având posibilitatea desemnării unui premier onest, nedigerabil pentru PSD, care să determine chemarea alegătorilor la urne.

„Acțiunea PSD de scoatere a României din Uniunea Europeană și NATO ar fi cea mai mare catastrofă geopolitică și economică pe care românii o pot trăi, însemnând încă 50 de ani de instabilitate, subdezvoltare și sărăcie cruntă. PSD a demonstrat că nu știe să guverneze, ci doar să demoleze. Acum 100 de ani oamenii politici români au creat o țară pe care astăzi PSD o distruge bucată cu bucată. Rușine PSD!”, a încheiat deputatul liberal sucevean. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bogdan Gheorghiu: PSD a decis ieșirea României din UE și NATO.
 Vizualizări articol: 3169 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.1 din 7 voturi
Bogdan Gheorghiu: PSD a decis ieșirea României din UE și NATO2.157

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei