Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 20 (6730)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Evenimente

Târg Handmade, ateliere de creație pentru copii și spectacol de teatru, la Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 26 – 28 ianuarie, parterul Iulius Mall Suceava găzduiește Târgul Handmade. Artizani locali își vor expune creațiile realizate cu migală și imaginație, prin tehnici și materiale variate, spre încântarea celor care apreciază unicitatea. Bijuterii felurite din pietre prețioase și semiprețioase, mărgele, perle, piele, fimo sau din sfera steampunk, articole vestimentare, accesorii de păr și nu numai, tablouri, cutii pentru podoabe, papioane, decorațiuni, cosmetice naturale și multe alte produse realizate manual pot fi descoperite la Târgul Handmade. Sâmbătă este o nouă zi dedicată copiilor și creativității lor. Copiii sunt invitați de la orele 14.00 și 15.00 la atelierele tematice, care se vor desfășura în zona magazinelor pentru cei mici. Specialiștii de la Creativ & Deco îi vor ajuta să realizeze locomotive din lemn, decorate prin pictură și decupaj. La final, creațiile vor putea fi folosite ca suport pentru instrumente de scris, dar și ca ramă pentru fotografii. Toate materialele necesare sunt puse la dispoziție de Iulius Mall, iar participarea este gratuită. Înscrierile se pot face în ziua desfășurării atelierelor, la Centrul Info. Duminică, de la ora 17.00, iubitorii artei dramaturgice primesc o invitație cu totul aparte. Iulius Mall le propune să petreacă o seară relaxantă, în compania unor actori carismatici și expresivi. Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava va prezenta în premieră producția „Mimesis”, în regia lui Daniel Iordan. Protagoniști vor fi actorii Bogdan Amurăriței, Răzvan Bănuț și Sergiu Moraru, rolurile lor fiind surprinzătoare. Și asta pentru că spectacolul are la bază mijloace de comunicare de tip nonverbal, personajele folosind mișcările și machiajul specific pentru pantomimă. Producția este una special concepută pentru spațiile neconvenționale, astfel încât clienții Iulius Mall se vor bucura de o experiență dramaturgică inedită.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târg Handmade, ateliere de creație pentru copii și spectacol de teatru, la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 1536 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Târg Handmade, ateliere de creație pentru copii și spectacol de teatru, la Iulius Mall0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei