Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 oct 2017 - Anul XXII, nr. 223 (6639)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Investiţii

Patinoarul Suceava va avea un iluminat îmbunătăţit şi o maşină de căntuit patine începând cu noul sezon

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patinoarul Artificial din Suceava continuă să rămână o atracţie în perioada anotimpului rece pentru mulţi iubitori ai sporturilor de iarnă. El atrage în fiecare sezon mii de iubitori ai patinajului şi performeri ai hocheiului pe gheaţă, de aceea pregătirile pentru noul sezon au început deja din luna septembrie. În timpul unei scurte vizite la patinoar, am găsit angajaţii Domeniului Public muncind de zor la noile amenajări care vor îmbunătăţi condiţiile de practicare a sportului pe gheaţă în sezonul care va începe, ca în fiecare an, la sfârşitul lunii noiembrie.

 

Lămpi de iluminat moderne şi economice şi o mantinelă refăcută

Însufleţit zilnic în anotimpul rece de copii şi adulţi care îşi consumă în mod plăcut energia pe luciul gheţii, patinoarul avea nevoie de câteva investiţii minime pentru a îmbunătăţi condiţiile oferite. Problema iluminatului s-a pus încă de anul trecut şi în această toamnă se va rezolva, prin montarea unor lămpi noi pe stâlpii care susţin instalaţia de luminat, pentru o creştere a intensităţii luminoase pe pista de gheaţă. În acelaşi timp, pentru îmbunătăţirea serviciilor oferite celor veniţi să patineze, patinoarul va fi dotat începând din noul sezon cu o maşină specializată în practicarea canturilor la patine.

Toate aceste investiţii au fost aprobate deja de Consiliul Local Suceava, cu suportul primit din partea primarului Ion Lungu şi cu un sprijin deosebit din partea Direcţiei Generale a Domeniului Public din cadrul Primăriei Suceava, condusă de directorul Virginia Lazăr.

 

Renovări şi reparaţii pentru intrarea în noul sezon

La Patinoarul Artificial am găsit o atmosferă de lucru, fiind începute deja pregătirile pentru sezonul următor. Radu Ciubotaru, administratorul patinoarului, ne-a spus cum stau cu lucrările: ”Am început renovările, curăţenie, zugrăveli, reparaţii, înlocuirea becurilor arse şi altele. Vom monta 8 lămpi, câte 4 pe stâlpii din fiecare parte a terenului, pentru o mai bună vizibilitate în nocturnă. Clădirea patinoarului a suferit o reparaţie de schimbare a hidroizolaţiei de pe acoperiş pe o suprafaţă de 240 de metri pătraţi. În interioare facem zugrăveli, vopsim şi se va face o înlocuire a instalaţiilor sanitare din grupurile sanitare. Ca investiţie nouă pentru sezonul care va începe la finele lunii noiembrie va fi o maşină de ascuţit patine specializată. În acelaşi timp, pregătim utilajele aflate în dotare, freza,rolba şi maşina de ascuţit cuţitele.”

Reparaţiile au presupus şi refacerea mantinelei, unde părţi întregi au fost schimbate şi urmează a fi vopsite. În acelaşi timp, hotărârile Consiliului Local Suceava au păstrat preţuri accesibile pentru toată lumea, încurajând sportul şi mişcarea în aer liber, cu preţuri pentru sezonul care se apropie între 5 lei pentru elevi şi studenţi şi 9 lei pentru adulţi. Munca de întreţinere zilnică şi interesul crescut al autorităţilor aduc speranţa păstrării patinoarului în preferinţele iubitorilor sporturilor de iarnă şi în acest nou sezon.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patinoarul Suceava va avea un iluminat îmbunătăţit şi o maşină de căntuit patine începând cu noul sezon.
 Vizualizări articol: 2022 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patinoarul Suceava va avea un iluminat îmbunătăţit şi o maşină de căntuit patine începând cu noul sezon0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei