Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 oct 2017 - Anul XXII, nr. 223 (6639)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Neatenţie

Doi agenţi şi o fetiţă au fost răniţi după ce o maşină de poliţie a lovit un Logan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Accident cu trei victime, doi agenţi de poliţie şi o fetiţă de 6 ani, pe drumul naţional 17A, care leagă Marginea de Suceviţa. S-a întâmplat sâmbătă la amiază şi, din fericire, nici unul dintre răniţi nu a suferit leziuni grave.

Evenimentul rutier a fost anunţat chiar de către unul dintre poliţiştii aflaţi în maşina de serviciu. Mihai Comoriţan, agent la Secţia Nr. 3 Poliţie Rurală Marginea, şi-a sunat colegii de la Rădăuţi şi le-a spus că maşina cu care se deplasau a lovit un alt autoturism şi există victime.

Din cercetări a rezultat că cei doi agenţi, Mihai Comoriţan şi Mihai Soveja, au primit un apel prin 112 despre un incendiu care se consuma la Suceviţa. Pentru că era în aria lor de competenţă, poliţiştii au urcat în maşina de serviciu, au pornit semnalele acustice şi luminoase şi au plecat spre Suceviţa.

Nu au ajuns însă prea departe, pentru că la intersecţia cu drumul comunal „La Vasilovschi” din Marginea au lovit în lateral o Dacia Logan condusă de Maricica Sănduleac, de 36 de ani, din localitate.

Practic, femeia nu a ţinut cont că trebuie să dea prioritate maşinii poliţiei şi a virat la stânga, moment în care a fost lovită în lateral. Din impact, Loganul poliţiei a fost aruncat într-un podeţ de beton, iar celălalt Logan a ajuns în şanţul de beton din apropiere.

În urma accidentului, ambii poliţişti au suferit leziuni uşoare, la fel cum s-a întâmplat şi cu o fetiţă de 6 ani care se afla în cealaltă maşină.

Atât poliţistul de la volan, cât şi şoferiţa imprudentă au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Potrivit legislaţiei, pentru că accidentul s-a soldat cu persoane rănite, celor doi li s-au recoltat mostre biologice de sânge.

Din fericire, rănile suferite de cei doi agenţi şi de fetiţă nu sunt grave. Pe numele şoferiţei a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi agenţi şi o fetiţă au fost răniţi după ce o maşină de poliţie a lovit un Logan.
 Vizualizări articol: 4545 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi agenţi şi o fetiţă au fost răniţi după ce o maşină de poliţie a lovit un Logan0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei