Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 aug 2017 - Anul XXII, nr. 178 (6594)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Răzbunare

Taximetrist din Suceava, atras într-o cursă, lovit şi lipsit de libertate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un taximetrist din Suceava a fost victimă a unui agresiuni destul de grave săptămâna trecută, acesta fiind lovit de un bărbat şi atacat de mai multe persoane din anturajul acestuia. Taximetristul a reuşit, din fericire, să se blocheze în maşină, iar de acolo a sunat la 112, până când un echipaj al Poliţiei municipiului Suceava a ajuns la faţa locului. Taximetristul, Cristinel Costin, este convins că a fost victima unei răzbunări bine pusă la punct, după ce cu o zi înainte avusese un conflict cu o clientă.

Taximetristul ne-a relatat că marţi, 1 august, a luat în cursă două femei. Bărbatul spune că le-a atras atenţia acestora că vorbesc prea tare la telefon şi că îl deranjează la condus, iar de aici discuţiile au degenerat. Cele două i-au cerut să oprească maşina şi au coborât.

„Una dintre acele doamne a fost foarte vehementă şi m-a ameninţat că o să aibă grijă să nu mai fac taximetrie”, a relatat bărbatul.

A doua zi, pe 2 august, taximetristul a luat un client din staţia de taxi de la Shopping City. Respectivul client i-a cerut să-l ducă pe strada Cernăuţi, până în zona pasarelei CFR, unde l-a băgat pe un drum secundar, până în faţa sediului unei firme. Aici avea să se petreacă agresiunea.

„Bărbatul pe care îl aveam în maşină a început să mă lovească cu pumnii în figură şi în cap şi a încercat să mă tragă afară din maşină. M-am apărat cum am putut şi am reuşit să mă blochez în maşină. În jurul meu s-au adunat mai multe persoane din anturajul acelui bărbat, care au dat cu pumnii în geam, încercând să ajungă la mine. Modul în care au acţionat arată clar că acel bărbat care s-a urcat în taxi m-a dus în acel loc pentru a mă atrage într-o cursă. Acolo eram aşteptat de mai mulţi dintre complicii lui şi nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă m-ar fi dat jos din maşină”.

Taximetristul spune că nu îl ştie pe cel care l-a agresat, însă este convins că are legătură cu femeia cu care a avut acel scandal cu o zi înainte.

Bărbatul şi-a scos un certificat medico-legal care atestă că a suferit leziuni care necesită trei zile de îngrijiri medicale şi a depus plângere penală pentru infracţiunile de lipsire de libertate, lovire şi ameninţare. Dosarul său a fost înregistrat la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Suceava.

La aproape o săptămână de la comiterea faptei, Poliţia nu are încă nimic concret în acest caz.

Reporterii Monitorului de Suceava s-au interesat ieri de stadiul anchetei. Ni s-a transmis doar că ancheta este în lucru, că există o pistă cu privire la autori, însă deocamdată nu s-au putut stabili cu exactitate împrejurările comiterii faptei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Taximetrist din Suceava, atras într-o cursă, lovit şi lipsit de libertate.
 Vizualizări articol: 7872 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Taximetrist din Suceava, atras într-o cursă, lovit şi lipsit de libertate5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei