Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 aug 2017 - Anul XXII, nr. 178 (6594)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Havrici îi transmite deputatului PNL Bogdan Gheorghiu că nu doar parlamentarii liberali au susţinut finanţarea pârtiei de pe Rarău

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Emanuel Havrici a ţinut să-i transmită deputatului PNL Bogdan Gheorghiu că nu doar parlamentarii liberali au susţinut și au solicitat finanţarea lucrărilor la pârtia de schi de pe Rarău, din Câmpulung Moldovenesc.Emanuel Havrici a declarat că deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu a afirmat despre el, în cadrul unei emisiuni de televiziune, că ar încerca să își aroge meritele pentru finanţarea integrală a pârtiei de schi de la Câmpulung Moldovenesc.

„Mă văd nevoit să îi răspund domnului deputat, căruia nu doresc neapărat să îi fiu simpatic, ci doar să fiu corect. Bogdan Gheorghiu minte prin omisiune atunci când susţine că doar parlamentarii PNL au susţinut amendamentul la legea bugetului pe 2017 privind alocarea de fonduri pentru pârtia de schi, având în vedere că toţi parlamentarii de Suceava au susţinut prin vot amendamentul”, a spus deputatul PSD de Suceava. El a precizat că, din nefericire, amendamentul cu privire la alocarea de fonduri pentru pârtia de pe Rarău a fost respins de plen. „Prin urmare deputatul PNL minte din nou când afirmă că banii au venit la Câmpulung Moldovenesc în urma acestui demers”, a afirmat Havrici.

Deputatul social-democrat a explicat că ulterior, în cadrul grupului parlamentar PSD, în prezenţa ministrului Turismului, atât el, ca deputat de zonă, cât și președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, au insistat asupra importanţei continuării lucrărilor, pârtia de schi din Câmpulung Moldovenesc fiind considerată un obiectiv important pentru dezvoltarea economică a zonei.

„Decizia guvernului PSD, repet, PSD, a fost salutată de primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, care a transmis mulţumiri publice pentru sprijinul acordat. Doar domnul Gheorghiu mai crede că tot ce se întâmplă în judeţul Suceava este opera domnului Gheorghe Flutur. Și fac un apel la domnul deputat Bogdan Gheorghiu ca în momentul când mai are astfel de intervenţii să se documenteze mai bine”, a declarat Emanuel Havrici.

El a ţinut să-l mai informeze pe Bogdan Gheorghiu că în zona Câmpulung Moldovenesc mai sunt și alte obiective importante pe care social-democraţii le susţin pentru a fi realizate, necesare pentru dezvoltarea zonei, iar PSD va fi un partener corect cu toţi cetăţenii, indiferent de interesele politice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Havrici îi transmite deputatului PNL Bogdan Gheorghiu că nu doar parlamentarii liberali au susţinut finanţarea pârtiei de pe Rarău.
 Vizualizări articol: 1487 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Havrici îi transmite deputatului PNL Bogdan Gheorghiu că nu doar parlamentarii liberali au susţinut finanţarea pârtiei de pe Rarău0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei