Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 aug 2017 - Anul XXII, nr. 178 (6594)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acţiuni

93 de permise reţinute şi peste 1.300 de sancţiuni date de poliţişti în câteva zile de controale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii suceveni au fost din nou prezenţi la mai multe acţiuni care s-au derulat în perioada 31 iulie-6 august, controalele efectuate de aceştia având drept scop   menţinerea siguranţei publice în localităţi şi reducerea riscului rutier pe principalele artere de circulaţie din judeţ. La aceste acţiuni au participat peste 290 de poliţişti, care au acţionat în această perioadă zilnic. Zece autospeciale radar au fost prezente pe drumuri pentru monitorizarea traficului rutier şi creşterea gradului de siguranţă pe drumurile publice. De asemenea, poliţiştii au folosit aparatul radar laser TrueCam, care a fost utilizat pentru depistarea celor care încalcă regimul legal de viteză. Alte 93 de autospeciale de poliţie au fost prezente zilnic în teren pentru descurajarea faptelor antisociale şi pentru a interveni prompt la evenimente.

În perioada controalelor au fost organizate zilnic peste  89 de patrule de ordine publică şi 22 de echipaje rutiere pentru monitorizarea traficului. Poliţiştii au intervenit în această perioadă la 533 de evenimente, 438 dintre acestea fiind semnalate prin 112. În cele 7 zile au fost organizate 77 de acţiuni în cadrul cărora au fost aplicate 1.358 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 526.263 lei. Au fost aplicate 143 de sancţiuni pentru abateri privind ordinea şi liniştea publică, 1.146 de sancţiuni pentru nerespectarea normelor de circulaţie pe drumurile publice şi 69 de sancţiuni la alte acte normative. Pentru depăşirea regimului legal de viteză au fost aplicate 506  sancţiuni contravenţionale.

Poliţiştii au reţinut în această perioadă 93 de  permise de conducere şi au fost retrase 34 de certificate de înmatriculare. Prin intensificarea activităţilor de patrulare şi investigare, au fost prinşi în flagrant 15 autori de infracţiuni, pentru cinci dintre ei fiind luate măsuri preventive, iar cercetările au dus la depistarea a cinci persoane urmărite naţional sau internaţional.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 93 de permise reţinute şi peste 1.300 de sancţiuni date de poliţişti în câteva zile de controale.
 Vizualizări articol: 1399 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
93 de permise reţinute şi peste 1.300 de sancţiuni date de poliţişti în câteva zile de controale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei