Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 aug 2017 - Anul XXII, nr. 178 (6594)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Preocupare

Zeci de locuri de joacă din Suceava intră în programul de reparaţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Municipalitatea suceveană va demara curând un amplu program de reparaţii care vizează defecţiunile și distrugerile apărute la locurile de joacă din oraș.

Conform viceprimarului Marian Andronache, în urma inventarierii făcute, au fost depistate numeroase probleme, în 30 de locaţii.

O parte din aceste locuri de joacă au fost modernizate chiar și cu 10 ani în urmă, iar cele mai multe probleme sunt la obiectele de joacă, majoritatea fiind vandalizate.

„Este o lucrare greu de realizat, mai ales prin prisma faptului că în momentul în care verifici defecţiunile locurilor de joacă și faci antemăsurătoarea în vederea licitaţiei, după ce ai trecut prin toate locurile de joacă îţi dai seama că din urmă apar alte stricăciuni. Inventarierea am început-o prin luna aprilie și am revenit de trei ori, inclusiv în iulie, pentru că din urmă apar tot felul de defecţiuni. Sperăm să nu mai apară defecţiuni majore până la intrarea efectivă în reparaţii. Sunt și defecţiuni datorate uzurii, în mare parte, dar numeroase distrugeri sunt provocate intenţionat”, a declarat viceprimarul Marian Andronache.

Valoarea contractului este de aproximativ 250.000 de lei fără TVA, iar termenul de realizare a lucrărilor va fi de trei luni. În cadrul lucrărilor vor fi reparate obiectele de joacă la care au apărut defecţiuni, atât figurine pe arc, cât și tobogane și leagăne și va fi înlocuită bordura la acele locuri de joacă la care aceasta este deteriorată.

Deoarece multe dintre obiecte s-au deteriorat ca urmare a utilizării acestora de către persoane cu vârsta mai mare decât cea recomandată de producător, după reparaţii, fiecare loc de joacă va avea un indicator, iar pentru fiecare obiect în parte va fi specificată categoria de vârstă căreia i se adresează.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de locuri de joacă din Suceava intră în programul de reparaţii.
 Vizualizări articol: 1580 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeci de locuri de joacă din Suceava intră în programul de reparaţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei