Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 aug 2017 - Anul XXII, nr. 178 (6594)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Evoluţie pozitivă

Tânărul lovit grav la cap după ce a fost agresat în centrul Sucevei şi-a revenit din comă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul în vârstă de 30 de ani din Siret ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Judeţean Suceava după ce a încasat un pumn şi s-a lovit cu capul de beton, în centrul Sucevei, în faţa clubului din incinta Casei de Cultură, are o evoluţie pozitivă a stării de sănătate, medicii remarcând o evoluţie rapidă în bine, pe care nu ar fi intuit-o cu o zi înainte.

Alexandru Iulian Tablan, în vârstă de 30 de ani, fiul fostului primar din Siret, Vasile Tablan,era ieri conştient, respira singur, starea sa fiind ameliorată. Medicii sperau într-o evoluţie favorabilă a stării acestuia. Starea tânărului rămâne gravă, dar totuşi nu mai este critică. 

După cum am arătat în exclusivitate în ediţia de ieri a cotidianului nostru, tânărul din Siret a venit la clubul din Suceava sâmbătă noapte, cu un grup de prieteni. Agresiunea s-a petrecut la spartul petrecerii, în jurul orei 4.45.

Tânărul de 30 de ani era ieşit afară, unde fuma o ţigară. El a avut un conflict spontan cu un grup format din trei tineri, pe fondul consumului exagerat de alcool. O singură lovitură a fost suficientă pentru ca acesta să cadă şi să se lovească foarte puternic la cap.

Până ieri, poliţiştii judiciarişti de la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Suceava nu aveau vreun suspect pus sub acuzare în acest caz. Se pare totuşi că există date despre persoanele implicate în altercaţie, iar acestea urmau să fie identificate, pentru a se stabili exact cum s-a ajuns la o agresiune atât de gravă. Agresiunea a fost înregistrată şi de o cameră de supraveghere video, ceea ce face ancheta mult mai facilă.

Tânărul în vârstă de 30 de ani a fost internat pe Secţia de Reanimare a Spitalului Judeţean Suceava. Diagnosticul cu care acesta a fost internat a fost de traumatism cranio-cerebral grav, cu multiple contuzii şi hemoragii, comă profundă.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, însă încadrarea exactă a faptei se va face în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale de care va avea nevoie tânărul în vârstă de 30 de ani.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul lovit grav la cap după ce a fost agresat în centrul Sucevei şi-a revenit din comă.
 Vizualizări articol: 4191 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tânărul lovit grav la cap după ce a fost agresat în centrul Sucevei şi-a revenit din comă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei