Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 aug 2017 - Anul XXII, nr. 174 (6590)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dosar penal

Şoferiţă prinsă după ce a lovit o biciclistă şi a dispărut de la locul accidentului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Gestul unei femei de a pleca de la faţa locului după ce a acroşat cu maşina o biciclistă i-a adus acesteia un dosar penal din partea poliţiştilor care au identificat-o la scurt timp de la producerea accidentului.

Accidentul a avut loc marţi, în jurul orei 13.30, pe DN 17, în centrul localităţii Vama. O femeie de 48 de ani, din localitate, care se deplasa pe bicicletă, a fost acroşată la un moment dat de un autoturism care avea aceeaşi direcţie de deplasare şi care a efectuat o manevră de schimbare bruscă a direcţiei spre dreapta. După producerea impactului, femeia accidentat a văzut cum autoturismul care a produs accidentul pleacă de la locul impactului şi se face nevăzut pe una dintre uliţele comunei. Victima le-a povestit poliţiştilor veniţi la faţa locului că autoturismul era un Volkswagen, iar în momentul producerii accidentului era condus de o femeie cunoscută sub numele de Cecilia, din aceeaşi localitate.

Cu ocazia investigaţiilor efectuate, în curtea unei locuinţei din comuna Vama au fost identificate autoturismul implicat în accident şi conducătoarea auto, Cecilia B., de 35 de ani, din localitate. Ea a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care la spital i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Pe numele ei a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămarea corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferiţă prinsă după ce a lovit o biciclistă şi a dispărut de la locul accidentului.
 Vizualizări articol: 2841 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şoferiţă prinsă după ce a lovit o biciclistă şi a dispărut de la locul accidentului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei