Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 aug 2017 - Anul XXII, nr. 174 (6590)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Consecvenţă

Harşovschi nu renunţă la amenajarea parcărilor dintre blocuri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Viceprimarul de Suceava Lucian Harşovschi i-a invitat, ieri, pe consilierii locali din PSD să adopte în deliberativul local o atitudine care să ţină cont de interesele celor care le-au dat votul şi să analizeze mai atent proiectele propuse de liberali, înainte de a le critica şi a fi împotrivă. Harşovschi s-a referit la proiectul pe care l-a iniţiat pentru modernizarea parcărilor dintre blocuri, pentru care consilierii PSD au dat un vot negativ în ultima şedinţă de consiliu local. Viceprimarul a arătat că inventarierea celor 4.364 de locuri de parcare amenajate în ultimii 20 de ani pe domeniul public de locatari s-a făcut de o comisie care a lucrat pentru aceasta mai bine de 3 luni, iar consilierii PSD nu numai că aveau cunoştinţă de asta, dar înainte de şedinţa deliberativului şi-au exprimat şi acordul pentru proiect.

”Am discutat cu ei încă de la începutul anului. Înainte de şedinţă, am discutat cu liderul lor de grup şi a spus că vor vota. În comisiile de specialitate, avizul a fost favorabil. La şedinţă s-au schimbat. Au ordin pe unitate să se opună la tot şi la toate. Îi invit să vină cu idei, nu doar cu critici. Să lase demagogia şi să vină alături de noi, la treabă. Până acum, n-am văzut nici un proiect de-al lor. Dacă există, eu îl mănânc”, a declarat, ieri, Lucian Harşovschi, în conferinţă de presă. De asemenea, el a spus că va reveni cu acest proiect la următoarele şedinţe până când va fi votat: ”mă voi bate până în pânzele albe pentru acest proiect”.

Viceprimarul a precizat că este vorba despre o inventariere a domeniului public al municipiului şi că modernizarea locurilor de parcare din zona blocurilor nu presupune distrugerea spaţiului verde, ci amenajarea unor zone care sunt oricum utilizate de locatari în acest scop, de ani de zile.

După modelul adoptat de preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD, Dan Ioan Cuşnir, Lucian Harşovschi a prezentat în conferinţa de presă imagini cu o parte dintre parcările avute în vedere pentru modernizare, precum şi astfel de zone deja amenajate. ”Nu este nici o şmecherie imobiliară. Sunt acuzaţii nefondate şi rău-voitoare. Este un proiect de care locatarii din aceste zone au nevoie”, a mai spus viceprimarul. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Harşovschi nu renunţă la amenajarea parcărilor dintre blocuri.
 Vizualizări articol: 2649 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Harşovschi nu renunţă la amenajarea parcărilor dintre blocuri5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei