Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 iul 2017 - Anul XXII, nr. 169 (6585)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Lucian AVRAMESCU

Lucian AVRAMESCU


Madam justiţie, las-o pe miliardara Udrea liberă!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Citesc un comunicat al marilor judecători, Solomonii zilelor noastre, din care rezultă că pedepsirea doamnei Udrea (pe lângă hotelul căreia, cât trei bloace, de la Mamaia, rămas neterminat, am trecut eu săptămâna trecută) e destulă prin întemniţare, iar ”recuperarea prejudiciului” e în afara discuţiei. Face pârnaie, gata! N-o mai pedepsim o dată sau de două ori, luându-i banii! Pedepsirea dublă pentru aceeaşi faptă iese din coduri şi faultează dreapta judecată. Ca atare, dacă madama asta din Pleşcoi, amantă, se zice, a nu ştiu cărui grangur (dar cine poate băga mâna în foc, că doar n-a stat cu chibritul lângă saltea?!), a furat, ca ministru peste trei ministere, miliarde de euro, ispăşeşte prin anii de puşcărie, împuţinaţi de-o comitere scriitoricească şi de-un bandaj sufletesc, nu mai trebuie supusă şi unei pedepse financiare. Intră miliardară, iese miliardară. Ce dracu? Nu suntem călăi! Gata! Adică madama, prinsă de nemiloasa justiţie română că a furat de a rupt, face niţică pârnaie, dar nu ne atingem – legal – de averea pe care tot justiţia constată că a şterpelit-o. Păi, măi nea judecătorule, păi, tanti justiţie, cum să fie destulă pedeapsa cu închisoarea când peste „fo trei ani”, blonda, la o vârstă activă din tooooate punctele de privire, iese tot miliardară, jucând în hora celor mai bogate femei de pe mapamond?
Citesc şi mă crucesc. Nu o spune un site aiurit şi cu interese inavuabile, dar care se văd de pe lună, ci onor justiţia (cu literă mică). Pedeapsa cu închisoarea pentru doamna Udrea ”acoperă fapta comisă”. Banii rămân în poşetele-geamantan ale celei ce i-a furat. Păi, măi coană mare cu cumpăna dreptăţii pe acoperiş, de ce dracu mai bagi femeia la zdup şase ani din care va face doi, dacă nu-i iei îndărăt portofelul public ciordit? Pentru ce o mai pedepseşti, madam cu balanţa dreptăţii pe ţigla trebunalului? Lasă femeia liberă, ce-o mai pui la separeul de cinci stele de la Rahova, să-i plătim noi gardienii care vor face muncă de valeţi, aducându-i cafeaua la pat şi pupându-i mânuşiţele pentru un biet bacşiş de 500 euro la micul dejun? Nu ne pune la alte cazne financiare suplimentare, minunată doamnă oarbă, cu batista pe ochi, ca un tampon de-ăla de se aplică lunar şi care vezi doar ce ai tu chef să vezi! Lasă-ne în sărăcia noastră, madam dreptate cu d mic!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Madam justiţie, las-o pe miliardara Udrea liberă!.
 Vizualizări articol: 3043 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Madam justiţie, las-o pe miliardara Udrea liberă!5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei