Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 aug 2017 - Anul XXII, nr. 174 (6590)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sănătate publică

Peste jumătate dintre piscinele din judeţ au contract cu DSP pentru monitorizarea apei de îmbăiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dintre cele 28 de piscine din judeţul Suceava, mai mult de jumătate au încheiat contracte de monitorizare a apei de îmbăiere, cu Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava. Potrivi directorului adjunct al DSP Suceava, dr. Cătălina Zorescu, acestea sunt: la Universitatea ”Ştefan cel Mare” şi la Şcoala Gimnazială Nr. 3 din municipiul Suceava, ”Micul Delfin” la Mitocu Dragomirnei, ”Ariniş” şi la Clubul Sportiv Şcolar în Gura Humorului, ”Nada Florilor” Fălticeni, ”Mărţişorul” în Cacica, ”Lidana” în Vama, ”Conacul Domnesc”, ”Civica” şi ”Titanic” în Şcheia, ”Popasul Domnesc” – Voroneţ, ”Voievod” – Suceviţa, ”Petrimar” – Cornu Luncii şi încă trei bazine în Câmpulung Moldovenesc. Celelalte piscine şi bazine de înot sunt în curs de verificare şi de semnare a contractelor privind monitorizarea calităţii apei de îmbăiere.

Reamintim că inspectorii sanitari ai Serviciului Control în Sănătate Publică din cadrul DSP Suceava au început din 16 iunie a.c. verificări privind respectarea normelor de igienă la piscinele, ştrandurile şi bazinele de înot de uz public, precum şi în zonele naturale amenajate. Controalele se vor încheia pe 9 septembrie.

În cadrul verificării sunt recoltate probe de apă din piscine, ştranduri şi bazine de înot pentru determinarea parametrilor microbiologici şi fizico-chimici ai apei în vederea evaluării calităţii apei de îmbăiere.

Potrivit legislaţiei, unităţile care deţin piscine, ştranduri şi bazine de înot au obligaţia de a verifica periodic calitatea apei de îmbăiere. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste jumătate dintre piscinele din judeţ au contract cu DSP pentru monitorizarea apei de îmbăiere.
 Vizualizări articol: 2120 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste jumătate dintre piscinele din judeţ au contract cu DSP pentru monitorizarea apei de îmbăiere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei