Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 iun 2017 - Anul XXII, nr. 141 (6557)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   13 imagini |   ø fişiere video

Vizită

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, oaspete la Zilele Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, s-a aflat printre oaspeţii ediţiei din acest an a Zilelor Sucevei, el fiind prezent şi printre pelerinii care au asistat la procesiunea cu racla în care se află Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava.

La începutul vizitei sale în Suceava, Ludovic Orban a fost însoţit de vicepreşedintele regional al PNL, deputatul Ioan Balan, primarul Sucevei, Ion Lungu, preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, dar şi de deputatul liberal de Suceava Dumitru Mihalescul. Liderul liberal a discutat cu oamenii cu care s-a întâlnit, mulţi dintre aceştia solicitându-i lui Ludovic Orban să facă o fotografie cu ei, după care a vizitat Târgul de Sânziene din Suceava. La târg, Ludovic Orban a primit cadou o năframă, şi a cumpărat două ii, una pentru el şi una pe care vrea să o ofere cadou soţiei sale de „Ziua Internaţională a Iei”. În timp ce vizita standurile meşterilor populari, liderul PNL şi-a mai cumpărat un mojar din lemn pentru usturoi, şi un baston sculptat, numit „dreptate” de meşterul care l-a confecţionat şi l-a vândut.

În a doua parte a zilei, Orban a fost prezent în parcarea de la Iulius Mall alături de vicepreşedintele PNL, deputatul de Suceava Ioan Balan, de liderul judeţean al liberalilor suceveni Gheorghe Flutur, de primarul Ion Lungu, de deputaţii Dumitru Mihalescul şi Angelica Fădor şi de alţi liberali suceveni. Orban s-a ospătat la una dintre terasele amenajate în parcarea de la Iulius Mall şi a asistat în mulţime la concertul maestrului Nicolae Botgos şi a orchestrei „Lăutarii” din Chişinău.

Liderul liberal a declarat că a venit la Suceava la invitaţia făcută de „colegul şi prietenul meu”, primarul Ion Lungu. „Mă bucură că domnul primar m-a invitat, şi am venit cu mare bucurie aici. Am fost primit foarte călduros şi le sunt recunoscător sucevenilor”, a spus Ludovic Orban. La rândul său primarul Ion Lungu a apreciat prezenţa lui Ludovic Orban la Zilele Sucevei, apreciind în mod deosebit modul în care liderul PNL a fost primit de suceveni. „Ne bucură faptul că este foarte apreciat, aş putea spune chiar iubit de către suceveni. Acest lucru s-a văzut şi din reacţia celor care au venit să discute cu el, să-l salute sau să facă fotografii împreună”, a remarcat Ion Lungu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedintele PNL, Ludovic Orban, oaspete la Zilele Sucevei.
 Vizualizări articol: 1962 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, oaspete la Zilele Sucevei5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorbă rapidă de salată verde Dacă ne grăbim foarte tare, dacă e cald şi nu ne atrage deloc ideea de a sta cu orele în bucătărie, dar şi dacă vrem un preparat uşor şi plăcut, această ciorbă este o idee bună.Avem nevoie de:O salată verde mare, 150 g costiţă afumată, 1 ou, o... Citeşte