Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 iun 2017 - Anul XXII, nr. 141 (6557)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După gratii

Mandat de arestare pentru singurul ucrainean prins după interceptarea unui transport de ţigări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Judecătoria Rădăuţi a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile a unui tânăr în vârstă de 24 de ani, cetăţean ucrainean, singurul prins dintr-un grup de contrabandişti interceptat în zona fâşiei verzi în timpul unei acţiuni de control a Poliţiei de Frontieră. Constantin Opaiţ, în vârstă de 24 de ani, a fost prins după o urmărire în care s-a tras şi un foc de armă, fiind imobilizat cu greutate. Poliţiştii de frontieră susţin că tânărul de 24 de ani a încercat să-i lovească, sesizând şi o posibilă infracţiune de ultraj. Grupul de contrabandişti transporta peste 15.000 de pachete de ţigări.

Miercurea trecută, seara, în jurul orei 19.00,  lucrătorii de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Suceava, în timpul unei acţiuni în zona Vicovu de Sus-Bilca, au depistat în apropierea frontierei de stat un grup de persoane care transporta colete voluminoase către interiorul ţării. Somaţiile verbale nu au avut nici un efect, suspecţii luând-o la fugă. Poliţiştii au plecat în urmărire, trăgând şi un foc de armă în plan vertical, reuşind să-l ajungă din urmă şi să-l imobilizeze pe Constantin Opaiţ. În apropiere au fost descoperite 26 de colete care conţineau 15.489 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 182.000 de lei, ţigări ridicate în vederea confiscării. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub acuzaţiile de contrabandă în formă agravantă, trecere ilegală a frontierei de stat şi lovire, sesizând conform procedurilor Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi. După ce au analizat probatoriul, procurorii au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului, iar Judecătoria Rădăuţi a emis, vineri, 23 iunie, mandatul de arestare pentru 30 de zile.

Decizia de arestare preventivă a fost atacată cu apel de către inculpat, la începutul acestei săptămâni contestaţia urmând a fi analizată de magistraţii de la Tribunalul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mandat de arestare pentru singurul ucrainean prins după interceptarea unui transport de ţigări.
 Vizualizări articol: 2494 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mandat de arestare pentru singurul ucrainean prins după interceptarea unui transport de ţigări5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorbă rapidă de salată verde Dacă ne grăbim foarte tare, dacă e cald şi nu ne atrage deloc ideea de a sta cu orele în bucătărie, dar şi dacă vrem un preparat uşor şi plăcut, această ciorbă este o idee bună.Avem nevoie de:O salată verde mare, 150 g costiţă afumată, 1 ou, o... Citeşte