Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 iun 2017 - Anul XXII, nr. 141 (6557)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Ludovic Orban anunţă că PNL va respinge orice Guvern PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă, la Suceava, că rămâne în continuare consecvent ideii că liberalii trebuie să intre la guvernare „prin uşa din faţă”. Ludovic Orban a spus că PNL trebuie să ajungă la guvernare doar având în spate o majoritate parlamentară care să asigure o stabilitate politică, coerenţă în actul de guvernare şi posibilitatea aplicării programului liberal de dezvoltare economică a României. „Altfel, numai să ne ducem la putere doar ca să găsim de lucru pentru nişte oameni, să punem mâna pe putere, nu este normal”, a subliniat liderul PNL. El a adăugat că liberalii vor încerca să construiască o majoritate parlamentară solidă, iar în situaţia în care acest lucru nu se poate întâmpla, PNL va respinge orice Guvern PSD pentru a încerca să se ajungă la demararea procedurilor pentru alegeri anticipate, „adică întoarcerea la popor”. Ludovic Orban a mai spus că în cursul zilei de astăzi va avea loc reuniunea Biroului Politic Naţional al PNL, împreună cu grupurile parlamentare, în urma căruia se va lua o decizie cu privire la poziţia liberalilor şi în legătură cu paşii care trebuie urmaţi. „La ora actuală, în toate organizaţiile judeţene se conturează poziţia partidului şi se dezbate. Luni vom hotărî poziţia noastră şi o vom anunţa public”, a precizat Ludovic Orban.

Pe de altă parte, liderul PNL a amintit că la finalul săptămânii trecute, împreună cu vicepreşedintele regional al partidului, deputatul PNL de Suceava Ioan Balan, s-a aflat în mai multe judeţene din Moldova, în cadrul acestor vizite având discuţii şi cu liberalii din organizaţiile judeţene. „Am fost în Iaşi, Neamţ şi Suceava, pentru că e o zonă care trebuie susţinută şi sprijinită. Nu e vorba de Suceava. Aici la Suceava există o organizaţie puternică, performantă, cred că cea mai puternică filială din ţară. Dar cred că toate celelalte organizaţii au nevoie de susţinerea echipei centrale”, a mai spus Ludovic Orban.

Preşedintele PNL s-a aflat sâmbătă în Suceava la invitaţia primarului Ion Lungu, pentru a participa la procesiunea de Sânziene şi la evenimentele organizate în cadrul zilelor oraşului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ludovic Orban anunţă că PNL va respinge orice Guvern PSD.
 Vizualizări articol: 7544 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ludovic Orban anunţă că PNL va respinge orice Guvern PSD0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorbă rapidă de salată verde Dacă ne grăbim foarte tare, dacă e cald şi nu ne atrage deloc ideea de a sta cu orele în bucătărie, dar şi dacă vrem un preparat uşor şi plăcut, această ciorbă este o idee bună.Avem nevoie de:O salată verde mare, 150 g costiţă afumată, 1 ou, o... Citeşte