Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 iun 2017 - Anul XXII, nr. 139 (6555)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Lucian AVRAMESCU

Lucian AVRAMESCU


Făt Frumosul Dragnea, snopit în pupături

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dragnea a devenit, încă o dată, cel mai frumos şi mai puternic bărbat al României, eclipsându-i pe Făt Frumos şi Greuceanu. N-am vizionat, miercuri, ”dezbaterea” moţiunii, fiind mai toată ziua plecat, dar am prins ceva reluări seara. Splendoare. Mai ales după ce turma de mioare dresate a PSD, cu biluţele la vedere, a executat dansul din buric al votului. Marele câştigător trecea cu un zâmbet înalt printre supuşi, îşi abandona superior mâna într-o altă mână, electrizată de atingere, mângâia un cap şi se lăsa pupat de toată feminitatea umezită din sală. O divă în roşu, lungă ca o viespe, s-a aplecat cu o cabrare peste scaunele din faţă şi l-a apucat cu braţele peste gât, de gândeai că-l sugrumă de patos. Frumosul din Teleorman s-a lăsat pupat lung, spre disperarea altor feminine care nu apucaseră, în înghesuială, atingerea care face cât cinci orgasme financiare. Dragnea a fost Cezar, Alexandru Macedon, Atilla. A fost soarele, luna, promisiunea dezmierdării în insule exotice, solstiţiul de vară. Ce-şi poate dori mai mult de la viaţă un bărbat bogat din toate punctele de vedere? Miercuri a fost ziua lui de naştere şi renaştere, o renaştere prin cezariană, în care fătul politic a ieşit iar, lat, umeros şi la cravată, după oarece uzură, ca o chiflă aburindă din cuptorul cu pâini.
Grindeanu, partea inculpată a PSD şi scoasă afară cum scoţi o măsea stricată (cineva, răutăcios, spune că Dragnea le are pe toate stricate, dar ce contează, sub smalţul strălucitor al victoriei, dacă vrea îşi pune toţi dinţii de aur!), Grindeanu, deci, şi-a menţinut vitejia lui pentru mulţi inexplicabilă şi pleacă la Timişoara să-şi vadă familia. Altfel, va rămâne la post până când Dragnea îşi va alege un alt Grindeanu, mai supus, cu toate că e greu de crezut, la cât de docil a fost cinci luni bănăţeanul. Noroc că în al 12-lea ceas s-a trezit în el o vitejie care-l scrijeleşte adânc în mintea multora. A ratat, din păcate pentru el, faza cu pupături. Pupăturile de partid au fost, ca întotdeauna, nedrepte şi exclusive. Îl va pupa mama, la Timişoara, fericită să-l afle fără zgârieturi la vedere şi, relativ, întreg.
Imagine din nou cu Dragnea trecând printre mătănii. Poporul PSD (cel din Parlament), se apleacă în valuri, ca pe stadion, când adie prin pleajmă alizeul şi crivăţul Dragnea. La unii se uită lung şi aceştia, vreo doi, primesc privirea ca pe un glonţ care-i străpunge în boaşe. Zâmbetul superior a trecut de ei. Cine va intra în camera de gazare a partidului, cine va respira aerul îmbelşugat al vacanţelor răsplătitoare? Unii mureau, cică, executaţi din ordinul lui Stalin, strigând ”Trăiască Stalin!” Marele mustăcios (ăsta e totuşi, micul, să nu insultăm proporţiile!) asista, de după un geam, la execuţii, şi se amuza câinos. Istorie…
Partidul, zice Dragnea, ”a ieşit întărit”. Stând cu mâna în buzunar, o fi pipăit el ceva, dar cred că-i o confuzie. Partidul a ieşit fleşcăit rău. Dacă ar avea mâine loc alegeri, fleşcăiala s-ar vedea desenată pe tabele.
P.S.
Ca un consort legitim, scos la plimbarea victoriei, Tăriceanu a râs şi el cu o dantură care se vede cât toată gura, de-a latul, până-n măseaua de minte, şi s-a lăsat pozat de priviri încurajatoare. Chiar dacă dantura lui Călin e mai cuprinzătoare decât scorul electoral al partidului, s-a simţit vrednic de victorie şi a mărşăluit, în rimă cu Dragnea, printre ai lui, dar ca supus şi ca adjunct. Nimeni nu l-a pupat, ceea ce înseamnă că ministresele lui sunt mai casnice şi mai puţin exuberante. Pupăturile au mers spre o singură ţintă, iar dacă rămâi la această imagine îngustă, ai zice că România se cheamă Dragnea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Făt Frumosul Dragnea, snopit în pupături.
 Vizualizări articol: 3399 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Făt Frumosul Dragnea, snopit în pupături5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei