Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 iun 2017 - Anul XXII, nr. 129 (6545)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   24 imagini |   ø fişiere video

Calitate și experiență

Produsele din aluminiu marca Duciuc SRL acoperă cele mai exigente cereri ale clienților

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania Duciuc SRL din Ipotești și-a început activitatea în anul 2008, dupăo experiențăde aproximativ 10 ani în Italia, în același domeniu. În acel an, cei din conducerea de astăzi a companiei au luat decizia întoarcerii acasă, cu un bogat bagaj de experiență și informații în domeniul prelucrării aluminiului. Principalul scop al investiției a fost producerea în România a panourilor sandwich din aluminiu de tip DoluFlex, care poate fi prelucrat în cele mai diverse moduri, de la  vopsit, pre vopsit, acoperit cu tapițerie din stofăsau piele naturală, pânăla placări cu inox, cu marmură, granit și HPL. Odatăcreat acest panou sandwich poate fi transformat în mobilier, elemente de decor, corpuri de iluminat, mobilier de magazine, pereți simpli sau ventilați, elemente de fațadă, tavane, podele precum și mobilier pentru trenuri și vapoare. 

 

Aluminiu, o materie primăcare prezintăfoarte multe avantaje

Atuurile principale ale acestui material sunt în primul rând rezistența, apoi calitățile lui legate de faptul cănu ruginește, nu corodează și nu este afectat de umiditate, fiind în același timp reciclabil 100%. Este un material rezistent, foarte dur și foarte ușor, dintr-un panou gros de doar 10 mm putându-se ridica structuri de o mare rezistență, garantate pe viață. Un alt avantaj al acestui material este dat de faptul căpoate fi vopsit, în funcție de nevoie. Aluminiul poate fi vopsit direct din fabrică, acoperit cu folie de protecție, vopsit în câmp electrostatic sau vopsit în ciclu continuu, pentru a nu apărea diferențe de culoare. Materia primăsub formăde folie de aluminiu în bobinăprovine din Italia, iar în atelierele firmei se face debitarea, profilarea structurii interioare a panoului pe mașini speciale de ondulat, lipirea și presarea pe prese în forma panourilor, care se debiteazăapoi pe mașini, se căntuiesc și se prelucreazăpentru realizarea produsului finit. În funcție de rezistența panoului, folia folosităpoate avea grosimi între 0,3 mm și pânăla 2-3 mm, atunci când panourile necesităo rezistențăsporită. Prețul nu este unul mare, având în vedere faptul căaceste panouri rezistente nu mai au nevoie de o structură în spate, structurăcare necesităalte cheltuieli. În cazul acestui tip de material trebuie luat în considerare faptul căel se livreazăgata finisat, fărăa necesita alte operații costisitoare de aducere a sa în forma finală. În final, un alt mare avantaj al peretelui din panouri de aluminiu îl constituie faptul căpoate fi demontat cu ușurință, iar aluminiul poate fi reciclat.

 

 Proiectare și prelucrare la standarde înalte, pe mașini de ultimăgenerație

Produsele sunt create dupădesign-ul dorit de client sau prin intermediul proiectării asigurate de arhitecți cu experiență, dupăcum ne-a relatat Ioan Duciuc, reprezentantul companiei din Ipotești:

“La comenzile pe care le primim de la distanțăurmărim desenul tehnic, dupăcare facem toate operațiunile prevăzute în proiect. În funcție de cerința clientului, putem trimite produsul finit sau în fazăde prelucrare, pentru cei care mai au faze de lucru de executat la locul de montaj. Pentru clienți noi putem oferi consultanță, proiectare în cazul în care aceștia nu au deja un plan sau un desen 3D cu toate elementele dupăcare vor sărealizeze produsul finit, iar în final montajul la fața locului. Un client care vrea, de exemplu, săamenajeze incinta unui magazin, poate fi ajutat de noi începând cu proiectarea și design-ul interior, având în vedere faptul cănoi colaborăm foarte bine cu anumiți arhitecți în domeniu. Noi întocmim proiectul, facem execuția și în final montajul la sediul clientului.”

Aluminiu se prelucreazăpe mașini cu comandănumericăîn cinci axe, de ultimăgenerație, unde este debitat, curbat, gravat sau ondulat 3D, în funcție de necesități. El se poate curba de la o razăde minim 40 de mm în sus, având acest avantaj de care alte materiale nu beneficiază. El și-a găsit întrebuințare în domeniul mobilierului de interior, în special la vapoare de croazieră și trenuri, din cauzăcăeste foarte ușor, foarte rezistent, iar panoul structurat creat nu are nevoie de structură în spate, compusădin alte elemente de siguranțăcare ar însemna costuri suplimentare. Aluminiul a fost adaptat apoi la mobilierul de interior, foarte mult folosit în domeniul lanțurilor de magazine, care de multe ori necesitătranslocarea lor dintr-un loc în altul. Avantajul a fost găsit în faptul cămobilierul creat este ușor de montat-demontat, manevrat și cărat, putându-se realiza panouri foarte mari, cu lungimi de pânăla şase metri. Majoritatea îmbinărilor, căntuirilor și a îmbinărilor în unghi se fac prin lipire. Se folosesc adezivi speciali, garantați și certificați, iar panourile realizate din aluminiu în acest fel sunt clasificate în clasăzero în ceea ce privește rezistența la foc, deci sunt practic ignifuge. Acesta constituie un alt mare avantaj al acestui material, care nu întreține și nu ajutăla propagarea incendiilor.

În ultimii ani, pe lângăactivitatea de producție a fost creată și propria linie de logistică, pentru a putea transporta la destinație marfa clientului și a oferi în acest fel servicii integrale. Camioanele de mare tonaj și autoutilitarele firmei pot transporta în condiții de ambalare optimă și siguranțămaximăprodusele finite ale firmei, care pot ajunge la orice destinație a clientului.

 

Realizările firmei vorbesc de la sine despre nivelul de calitate a lucrărilor

Dintre realizările firmei Duciuc care pot fi vizionate în zonăse remarcămobilierul unor lanțuri de magazine, unde,elementele de vitrinăpentru expunere și pereții îmbrăcați atrag în mod deosebit atenția. Comenzile realizate de firmăau cuprins elemente de interior pentru firme de coafurăși cosmetică, corpuri de iluminat sau elemente de decor. Specialiștii firmei au lucrat la prototipuri de tramvaie pentru orașele Iași și Timișoara, comenzi de amenajare interioarăpentru 100 de vagoane de tren pentru Brazilia, pentru care au fost confecționate tavane, pereți, dulapuri electrice, realizate cu panouri din aluminiu sau aluminiu placat cu inox. În același timp produsele realizate de firma Duciuc SRL pot fi întâlnite în cele mai diverse destinații, de la totemurile publicitare ale lanțurilor de benzinării Mol, la pereții despărțitori modelați pentru Aeroportul din Suceava sau modernul mobilier de expunere din cadrul Muzeului de Istorie Suceava. Aspectuase și rezistente, panourile din aluminiu marca DoluFlex au înfrumusețat construcția Gării Tiburtina din Roma sau au fost modelate din panou curbat, pentru a da un aspect select fațadei Parlamentului European din Strasbourg. Aceleași panouri cu un design atractiv, rezistente și ușor de montat au fost montate în sălile operatorii ale unor spitale. Cei interesați de o colaborare în acest domeniu, în care panourile din aluminiu înlocuiesc materialele clasice într-un mod trainic și atrăgător, pot apela pentru detalii și executarea lucrărilor la adresele www.duciuc.rosau www.doluflex.roși la numerele de contact 0730-258.773 sau 0733-084.773 sau pe adresa de e-mail, office@duciuc.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Produsele din aluminiu marca Duciuc SRL acoperă cele mai exigente cereri ale clienților.
 Vizualizări articol: 3631 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Produsele din aluminiu marca Duciuc SRL acoperă cele mai exigente cereri ale clienților3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei