Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 iun 2017 - Anul XXII, nr. 129 (6545)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Premieră

Aeronavă Airbus A321 pe Aeroportul „Ştefan cel Mare”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începând cu 7 iunie a început să opereze de pe aeroportul „Ştefan cel Mare” încă o companie, Air Bucharest, cu primul zbor charter turistic din acest sezon de vară - Zakynthos (Grecia), destinaţie în premieră. Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur. Zborurile către această destinaţie se vor desfăşura în perioada 7 iunie – 27 septembrie 2017.De asemenea, cei de la Agenţia de Turism Kusadasi împreună cu Air Bucharest vor mai opera un charter turistic cu destinaţia Antalya care va fi inaugurat luni, 12 iunie 2017. Zborurile către această destinaţie turistică se vor desfăşura în perioada 12 iunie – 11 septembrie 2017.

„Astăzi, 9 iunie, a aterizat pentru prima dată pe Aeroportul din Suceava o aeronavă Airbus A321. Este o aeronavă a companiei Atlas Global. Şi, dacă doriţi, câteva date tehnice: Aeronavele Airbus A321 sunt mai mari decât clasicele A320, având 216 locuri, faţă de 180 de locuri, cât au aeronavele A320, greutatea unei aeronave A321 este mai mare cu 19 până la 23 tone decât a unui clasic A320. Acest zbor deschide şirul zborurilor în regim charter cu Antalya şi se vor desfăşura în perioada 9 iunie – 15 septembrie 2017, în fiecare vineri. Vedem că şi aceste zboruri au un succes foarte mare, gradul de încărcare al cursei de Antalya de astăzi fiind de 100%”, a spus Flutur.

 

Aeronavele întâmpinate cu tradiţionalul salut cu tunuri de apă

La prima lor aterizare pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” din Suceava, ambele aeronave au fost întâmpinate cu tradiţionalul salut cu tunuri de apă, spre bucuria pasagerilor care se pregăteau de îmbarcare. „O premieră, pentru care mă bucur foarte mult, este faptul că ieri, 8 iunie 2017, compania Tarom a anunţat prima cursă regulată externă de pe Aeroportul Suceava cu destinaţia Torino, începând cu 19 iulie 2017. Este un semnal bun, care arată, încă o dată, că Bucovina este din ce în ce mai atractivă. Noi continuăm să lucrăm pentru a avea în perioada următoare zboruri şi spre alte destinaţii externe, aşa cum am mai spus – Spania, Belgia, Germania şi altele. De asemenea, suntem preocupaţi şi pentru destinaţii interne, altele decât Bucureşti. Şi premierele nu se vor opri aici. Acum, spun doar că săptămâna viitoare avem o întâlnire importantă cu o companie aeriană. Şi chiar luni la Aeroport, Consiliul de Administraţiei se va întâlni pentru a decide cu privire la demararea procedurii de realizare a studiului de fezabilitate cu privire la extinderea Aeroportului”, a mai spus Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aeronavă Airbus A321 pe Aeroportul „Ştefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 6026 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Aeronavă Airbus A321 pe Aeroportul „Ştefan cel Mare”5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei