Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 iun 2017 - Anul XXII, nr. 129 (6545)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Securizare urbană

Patrule suplimentare şi razii în trafic în toată luna iunie, în Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava a dispus ca în această vară să pună un accent deosebit pe siguranţa stradală din cartierele Sucevei, primul ales fiind cartierul Burdujeni, unde, de la începutul lunii iunie, patrulele de poliţie sunt suplimentate şi se fac verificări pe toate liniile, de la traficul rutier, la baruri, iluminat stradal sau sisteme de supraveghere video.

Comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, a explicat:

„Din dispoziţia şefului inspectoratului a fost constituită zona specială de siguranţă publică la nivelul acestui cartier. Pentru desfăşurarea activităţilor poliţieneşti specifice pe toate liniile de muncă, ordine şi siguranţă publică, investigaţii criminale, siguranţă rutieră sunt angrenaţi zilnic, pe lângă poliţiştii Secţiei de Poliţie Burdujeni, alţi peste 20 de poliţişti dar şi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale IPJ Suceava”.

Pe tot parcursul lunii au fost stabilite itinerarii noi de patrulare, pentru acoperirea cât mai eficientă a întregului cartier.

 

Verificarea iluminatului stradal, a camerelor video şi a paznicilor de serviciu

În prima săptămână a acţiunii au fost verificate iluminatul stradal şi sistemele de supraveghere video. La ultimul capitol de exemplu s-au constatat multe deficienţe, legate de locurile în care sunt amplasate camerele şi calitatea proastă a imaginilor.

În cifre, în prima săptămână a acţiunii au fost legitimate 272 de persoane, 93 dintre acestea fiind avertizate cu privire la comportamentul în societate. Au fost verificate 75 de obiective, securitatea ATM-urilor, precum şi 35 de paznici.

 

Multe amenzi pentru nereguli rutiere. Hoţi prinşi

Au fost luate şi multe măsuri de sancţionare, fiind aplicate 157 de amenzi, în valoare de peste 35.000 de lei, cele mai multe pentru nereguli în trafic. Au fost verificate peste 150 de vehicule, fiind reţinute trei permise de conducere şi ridicate trei certificate de înmatriculare.

În cadrul acţiunilor de patrulare a fost prins un bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiul Suceava, autorul unui furt dintr-un autoturism. Bunul sustras, un telefon mobil, a fost predat persoanei vătămate.

De asemenea, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei de Poliţie Burdujeni a identificat, pe strada Putna, un tânăr considerat suspect, care avea asupra sa un bagaj voluminos. Acesta a devenit suspect după ce şi-a  schimbat brusc direcţia de deplasare, când i-a văzut pe poliţişti. Tânărul în vârstă de 16 ani, din municipiul Suceava, avea asupra sa o geantă din rafie în care transporta componente auto.

Ulterior, tânărul în cauză a fost condus la sediul Secţiei de Poliţie Burdujeni, unde a recunoscut că a sustras componentele auto de la un motor care se afla sub scara blocului unde locuieşte şi care aparţine unui vecin de-al său.

Conceptul de securizare urbană va continua până la finele acestei luni în cartierul Burduejni, după care efectivele de poliţie vor fi concentrate într-un alt cartier.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patrule suplimentare şi razii în trafic în toată luna iunie, în Burdujeni.
 Vizualizări articol: 6146 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Patrule suplimentare şi razii în trafic în toată luna iunie, în Burdujeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei