Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 iun 2017 - Anul XXII, nr. 129 (6545)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acţiune punctuală

Control cu radare în cascadă pe DN 17, de la Gura Humorului la Câmpulung

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii de la Serviciul Rutier, alături de colegii de la formaţiunile rutiere Câmpulung Moldovenesc şi Gura Humorului, au fost angrenaţi, sâmbătă, într-o acţiune de control punctuală, cu efective sporite, pe DN 17, pe segmentul Gura Humorului-Câmpulung Moldovenesc. La acţiune au participat opt echipaje de poliţie, cu două autospeciale dotate cu aparat radar, plus radarul pistol TrueCam. Segmentul de drum nu a fost ales întâmplător, fiind unul dintre cele care au cea mai ridicată medie de accidente grave în ultimii ani.

„Deşi acţiunea a fost organizată punctual, în doar câteva ore au fost aplicate peste 100 de sancţiuni contravenţionale pentru depăşirea regimului legal de viteză dar şi pentru consum de băuturi alcoolice şi alte abateri”, a declarat comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

El a arătat că cele opt echipaje de poliţie au aplicat 105 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 50.000 de lei, din care 44 pentru încălcarea regimului legal de viteză. În cadrul acţiunii au fost reţinute 10 permise de conducere şi au fost retrase opt certificate de înmatriculare. Totodată au fost constatate trei infracţiuni la regimul rutier.

„Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la respectarea regimului legal de viteză, conform marcajelor şi indicatoarelor rutiere şi adaptarea în permanenţă a vitezei de deplasare la condiţiile de drum. Viteza excesivă generează accidente cu urmări din cele mai grave”, se arată într-un comunicat al poliţiei judeţene

În cadrul acţiunii au fost controlate peste 200 de autovehicule. Astfel de acţiuni de control vor fi repetate la fiecare final de săptămână.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Control cu radare în cascadă pe DN 17, de la Gura Humorului la Câmpulung.
 Vizualizări articol: 5082 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Control cu radare în cascadă pe DN 17, de la Gura Humorului la Câmpulung0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei