Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 iun 2017 - Anul XXII, nr. 129 (6545)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Ziua când m-am topit de dragul lui Ludovic Orban

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Irepetabilul Ludovic Orban își face încălzirea pentru a reintra în teren, după o lungă accidentare, în calitate de conducător de joc liberal. Era și păcat să se piardă un asemenea talent. Haideți, să-l aplaudăm!

-Hai, Orbică! Hai, băiatule!

Acum câţiva ani, acest exemplar politic a punctat magistral, formulând vocal ceea ce majoritatea românilor avea formulat doar în minte, fără să rostească. Anume că multe femei politice de succes îşi datorează strălucirea carierei faptului că – permiteți-mi să citez din memorie! - „au trecut prin patul şefilor”.

Doamne, ce cataclisme – și, pardon, ce clisme! - s-au pornit atunci pe capul bietului om, care, cu siguranţă, nu vorbea nedocumentat, chiar dacă exprimarea nu-i suna foarte academic!

Sub influența indignării, o vedetă televizată – care, între timp, a dispărut de pe ecrane fiindcă, prins beat cleşte la volan, s-a dat urât de tot la un poliţist – l-a ameninţat cu bătaia în direct pe zurbagiul Orban în emisiune, zicându-i franc și golăneşte:

-Bă, eu ţie îţi sparg faţa!

Domnişoarele şi doamnele vizate n-au prea reacționat decât prin niște lăcrimi care le-au înmuiat bine machiajul. Ar fi reacționat și ele printr-o vorbă de duh care să facă ocolul țării, dar se știe că nu creierul e punctul lor forte. Nu, nu putem spune că au minte de găină, căci găina are și ea, totuși, niște standarde.

Mi-a plăcut atunci de Orban. Mi-a plăcut stilul său direct, deși inși ca Stolojan și Băsescu erau primii vizați de cuvintele sale. Așa îl vreau. Asta e calea lui de a conduce PNL: zicând ceea ce alții se feresc.

După un moment de tragere a sufletului, damele în chestie și-au văzut mai departe de treabă, mai dezlănțuite ca oricând. Dacă ar fi băgat la cap cuvintele lui Orban, dacă protectorii lor s-ar fi autosesizat, poate că o Udrea sau o Iacob-Ridzi n-ar fi fost în continuare ținute tandru în brațe. Și poate că acum n-ar avea necazurile pe care le au.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ziua când m-am topit de dragul lui Ludovic Orban.
 Vizualizări articol: 6658 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ziua când m-am topit de dragul lui Ludovic Orban0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei