Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 apr 2017 - Anul XXII, nr. 85 (6501)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Suceviţa

Un incendiu izbucnit în camera centralei a produs pagube importante într-o gospodărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un incendiu izbucnit la aprinderea focului într-o centrală termică a unei case de vacanţă din comuna Suceviţa s-a propagat rapid, lăsând în urmă pagube importante.

Incendiul a fost anunţat la 112 miercuri seara, în jurul orei 20.07, de proprietarul în vârstă de 62 de ani al casei de vacanţă. La faţa locului au ajuns în scurt timp echipajele de pompieri din cadrul Detaşamentului de Intervenţie Rădăuţi, împreună cu pompierii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Suceviţa, care au acţionat pentru izolarea şi apoi stingerea incendiului.

Cercetările făcute de poliţişti şi pompieri au concluzionat faptul că în momentul producerii incendiului, în locuinţa din Suceviţa se afla fiul de 30 de ani al proprietarului casei, care încerca să aprindă focul în centrala termică pe lemne. El a folosit un recipient de 5 litri cu benzină şi în momentul în care a aruncat combustibilul asupra lemnului, a izbucnit un incendiu care s-a propagat cu repeziciune în camera centralei şi în interiorul magaziei de lemne. Incendiul a distrus centrala termică, 10 metri cubi de lemn pentru foc, un aragaz, un frigider şi alte lucruri aflate în camera centralei, fiind degradată şi magazia de lemne pe o suprafaţă de circa 25 metri pătraţi. Prejudiciul se ridică la suma de aproximativ 20.000-25.000 de lei, iar pompierii au stabilit drept cauză a incendiului o explozie de la efectul termic al unor substanţe incendiare, ca urmare a modului greşit de aprindere cu lichide combustibile, în acest caz cu benzină. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un incendiu izbucnit în camera centralei a produs pagube importante într-o gospodărie.
 Vizualizări articol: 3463 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un incendiu izbucnit în camera centralei a produs pagube importante într-o gospodărie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pască fără aluat (cu brânză de vacă) Este o combinaţie între sufleu şi pască, născută probabil din faptul că doamnele nu mai au timp să dichisească îndelung păscuţe cu tot felul de ornamente. Este însă absolut delicioasă şi se pregăteşte rapid. Durează mai mult... Citeşte