Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 apr 2017 - Anul XXII, nr. 85 (6501)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Mult zgomot pentru nimic

Scandal imens la Bazar, pentru un mic semn de circulaţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Semn de circulaţie montat pe domeniul public după trei zile de scandal, îmbrânceli, intervenţii ale Poliţiei şi, în cele din urmă, ale Jandarmeriei. La această situaţie absurdă, incredibilă, s-a ajuns în municipiul Suceava, în zona Bazar, unde, odată cu modificările rutiere de fluidizare a traficului, a fost necesară şi montarea de noi semne de circulaţie.

Numai că lucrările s-au împotmolit pe final, la montarea unui semn de trecere de pietoni, chiar la poarta 1 de acces în Bazar.

„Totul a decurs normal până s-a vrut montarea unui semn pentru semnalizarea unei treceri de pietoni pe strada Bazarului, pe domeniul public, în colţul unei construcţii de la intrarea în centrul comercial (semn care a existat şi în trecut, dar a <dispărut>). Mai exact, proprietarii de acolo nu au permis echipei de lucrători să monteze din nou semnul de circulaţie pe motiv că nu se mai vede marfa expusă în geam. Fiind în zonă, am încercat să le explic că acel semn trebuie instalat pentru a semnaliza trecerea de pietoni existentă încă din 2007. Deoarece explicaţiile mele nu au convins, iar proprietarul a început să-i îmbrâncească pe lucrători, am solicitat sprijinul poliţiei municipale. Nici măcar cel de-al doilea echipaj de poliţie sosit la faţa locului nu a reuşit să rezolve problema. Am fost surprins să observ că, chiar de faţă cu poliţiştii, lucrătorii au fost împinşi şi daţi la o parte”, a povestit viceprimarul Lucian Harşovschi despre ceea ce s-a întâmplat marţi.

Miercuri, situaţia s-a repetat, muncitorii fiind împiedicaţi să îşi facă treaba, de către proprietarii magazinului construit în poarta Bazarului, inclusiv pe trotuar, până în stradă.

Joi dimineaţă scandalul a continuat, dar de data aceasta în prezenţa jandarmilor, care au răspuns solicitărilor Primăriei Suceava.

Țipete, îmbrânceli şi chiar tăvăleli în stradă au însoţit demersul municipalităţii de a monta un semn de circulaţie absolut necesar pentru siguranţa miilor de oameni care traversează pe acolo, înspre Bazar.

 În cele din urmă, cu jandarmii lângă ei, păzindu-i, muncitorii au putut să îşi facă treaba şi au montat semnul de circulaţie. Rămâne de văzut cât timp va rezista acolo,  ţinând cont că şi cel care exista anterior a dispărut în mod „misterios”, cu tot cu stâlpul metalic ce era înfipt în beton.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scandal imens la Bazar, pentru un mic semn de circulaţie.
 Vizualizări articol: 6729 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Scandal imens la Bazar, pentru un mic semn de circulaţie4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pască fără aluat (cu brânză de vacă) Este o combinaţie între sufleu şi pască, născută probabil din faptul că doamnele nu mai au timp să dichisească îndelung păscuţe cu tot felul de ornamente. Este însă absolut delicioasă şi se pregăteşte rapid. Durează mai mult... Citeşte