Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 apr 2017 - Anul XXII, nr. 85 (6501)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În misiune

O maşină radar a poliţiei s-a răsturnat în timpul unei urmăriri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un grav accident a avut loc miercuri seara, la ieşirea din comuna Dumbrăveni. Un autoturism Logan neinscripţionat al poliţiei s-a răsturnat pe un câmp din apropierea drumului naţional 29, lângă comuna Dumbrăveni, în timp ce echipajul aflat la bordul maşinii urmărea un autoturism. Cei doi poliţişti din echipaj au fost răniţi şi au ajuns la spital, unul dintre ei rămânând internat.

Echipajul format din doi poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Salcea şi al Postului de Poliţie Dumbrăveni se afla în patrulare cu maşina de serviciu Dacia Logan neinscripţionată, dotată cu aparat radar, pe DN 29, în comuna Dumbrăveni. În jurul orei 22.55, echipajul a identificat un autoturism marca Mercedes care a depăşit viteza legală în localitate, motiv pentru care poliţiştii au făcut semnalul regulamentar de oprire. Din cauza faptului că şoferul vizat nu s-a conformat şi şi-a continuat drumul, gonind spre municipiul Botoşani, cei doi agenţi de poliţie, Ionuţ Manolache şi Constantin Gabor, au plecat în urmărirea autoturismului Mercedes, cu semnalele luminoase şi acustice pornite. În timp ce conducea autoturismul Dacia Logan într-o curbă, la ieşirea din Dumbrăveni, agentul Constantin Gabor a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar maşina a pătruns pe contrasens, după care a părăsit şoseaua şi s-a răsturnat pe un câmp din partea stângă a drumului. În urma accidentului, cei doi agenţi de poliţie au fost răniţi, fiind transportaţi cu ambulanţele la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava. Diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral nivel 0, plagă contuză vertex, contuzie toraco-abdominală şi contuzie de pumn stâng, agentul-şef principal Constantin Gabor, de 42 de ani, a rămas internat în secţia de neurochirurgie a spitalului, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate. Colegul său, Ionuţ Manolache, de 29 de ani, a suferit o contuzie toracică, însă, fiind stabil şi fără probleme deosebite, nu a necesitat internarea în spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior i-au fost prelevate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. De asemenea a fost testat cu aparatul etilotest şi agentul principal Ionuţ Manolache, rezultatul fiind negativ.

Autoturismul marca Dacia Logan neinscripţionat şi dotat cu aparatură radar, avariat în urma gravului accident, fusese repartizat Poliţiei oraşului Salcea de la începutul acestui an, pentru sancţionarea şoferilor vitezomani de pe drumul naţional 29 Suceava-Botoşani. Din păcate, şoferul autoturismului marca Mercedes a scăpat de urmăritori în urma accidentului suferit de poliţişti, continuându-şi drumul în goană spre Botoşani. Urmează ca în urma studierii imaginilor de pe camera radar să poată fi identificat numărul de înmatriculare al autoturismului urmărit de poliţişti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O maşină radar a poliţiei s-a răsturnat în timpul unei urmăriri.
 Vizualizări articol: 3533 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
O maşină radar a poliţiei s-a răsturnat în timpul unei urmăriri5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pască fără aluat (cu brânză de vacă) Este o combinaţie între sufleu şi pască, născută probabil din faptul că doamnele nu mai au timp să dichisească îndelung păscuţe cu tot felul de ornamente. Este însă absolut delicioasă şi se pregăteşte rapid. Durează mai mult... Citeşte