Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 apr 2017 - Anul XXII, nr. 85 (6501)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Sceleraţii ridică miza

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După atentatele îndreptate la întâmplare spre oamenii de pe stradă, sceleraţii încep să ridice miza. Autocarul fotbaliştilor de la Borussia Dortmund a fost ţinta unor bombe artizanale, amplasate pe traseu. Din fericire, de data asta criminalii n-au mai folosit un camion pe post de armă. Doar Bartra a avut de suferit, încă nu se ştie cât va dura convalescenţa, cert e că nu-i va fi pusă în pericol cariera, spaniolul fiind rănit la braţ. Meciul cu Monaco s-a disputat a doua zi, iar gazdele au continuat să încaseze şi pe teren, de la norocoşii monegasci, de la arbitri sau de la propriii fundaşi. Dar au luptat cu stil, aşa cum o vor face şi la retur. Aşa de buni sunt tinerii Borussiei, că nici nu i-am regretat pe Reus sau pe Goetze!

La Torino, Barcelona a mai făcut-o o dată de oaie, de data asta greşeala fiind impardonabilă pentru antrenorul Luis Enrique, care n-a învăţat nimic din lecţia de la Paris. În loc să abordeze meciul în termeni proprii, l-a titularizat pe Mathieu doar pentru a contracara jocul aerian al lui Juve. Până la urmă, de gol cu capul tot n-a scăpat, iar lipsa lui Jordi Alba l-a văduvit pe Neymar de sprijin pe banda stângă. N-or fi fost multe bile albe pentru Barcelona, dar pasă ca a lui Messi pentru Iniesta nu pot să dea prea mulţi fotbalişti din lumea asta! Desigur, catalanii şi-au îndeplinit norma de ratări din poziţie de singur cu portarul, încep să cred că Ivan, olteanul, de la ei se inspiră! Despre Juve pot spune că a închegat o trupă „de trofeu”. N-ar fi exclus ca torinezii, după ce l-au cedat pe Pogba, să repete povestea lui Inter, care a câştigat Urecheata chiar după ce l-a dat pe Ibra la Barcelona. Cât despre Dybala... nici nu ştiu cum să elogiez această simplitate genială în execuţii! Două goluri din trei atingeri, geometrie pură, fără panglici sau pasmanterii. Meciul retur are potenţial mare de spectacol, nu neapărat de emoţii.

Ronaldo, de unde până nu demult îi ardea pe liliputani şi era pe sec cu granzii, iată-l acum pe post de salvator al Realului într-un meci cu Bayern, în care a refuzat parcă să mai rateze. E drept că bavarezii puteau să se desprindă, dar nici ăla n-a fost penalty. Dacă Lewandowski nu va fi recuperat pentru meciul de la Madrid, nu-i văd bine pe nemţi. În fine, din cel de-al patrulea sfert nu reţin decât golul lui Griezmann, pe care sper ca englezii de la Leicester să nu-l considere un rău ireparabil.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sceleraţii ridică miza.
 Vizualizări articol: 1595 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Sceleraţii ridică miza5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pască fără aluat (cu brânză de vacă) Este o combinaţie între sufleu şi pască, născută probabil din faptul că doamnele nu mai au timp să dichisească îndelung păscuţe cu tot felul de ornamente. Este însă absolut delicioasă şi se pregăteşte rapid. Durează mai mult... Citeşte