Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 apr 2017 - Anul XXII, nr. 85 (6501)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pentru fluidizarea traficului

Noile benzi de circulație de pe Calea Unirii au fost date în folosință de joi dimineață

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începând de joi dimineață, cele două benzi de acces direct către Bazar şi către Shopping City Suceava au fost date în folosință, pentru fluidizarea traficului rutier pe Calea Unirii, una dintre cele mai aglomerate zone ale municipiului Suceava.

Prezent în teren, pentru supravegherea lucrărilor de finalizare a celor două benzi nou create, menite să preia din traficul de pe artera principală şi să fluidizeze circulația, viceprimarul Lucian Harşovschi a spus că se vede o îmbunătățire, deşi mulți şoferi încă nu s-au obişnuit cu schimbările, se încurcă şi nu ştiu exact ce au de făcut, ceea ce mai creează mici piedici în fluxul de maşini.

„Important este că se circulă, destul de bine, în condițiile în care fluxul de maşini este foarte mare. Sunt cozi de maşini, dar sunt în mişcare, nu stai locului şi aştepți să se întâmple ceva. Odată cu deschiderea celor două noi benzi de trafic încheiem temporar lucrările de pe Calea Unirii. Echipele de lucru vor reveni după Paşte, să amenajăm trotuarele şi spațiile verzi, pe tronsoanele unde s-a lucrat, dar deocamdată trebuie să lăsăm să se circule fără a mai pune şi noi piedici”, a spus Lucian Harşovschi.

Printre principalele modificări făcute pe Calea Unirii pentru fluidizarea traficului se numără micşorarea sensului giratoriu de la Iulius Mall, desființarea a trei treceri de pietoni, în loc fiind creată o traversare pe sub podul de la Bazar şi o nouă trecere, semaforizată, cu buton pentru pietoni, în zona Ambro, banda de acces direct către Bazar, prin fosta parcare de după policlinica Bethesda, precum şi noul traseu de acces către Shopping City Suceava, pe sub pasarela CFR - pentru autovehiculele care vin dinspre Centru, sensul giratoriu de la Dedeman fiind parțial blocat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noile benzi de circulație de pe Calea Unirii au fost date în folosință de joi dimineață.
 Vizualizări articol: 7160 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Noile benzi de circulație de pe Calea Unirii au fost date în folosință de joi dimineață0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pască fără aluat (cu brânză de vacă) Este o combinaţie între sufleu şi pască, născută probabil din faptul că doamnele nu mai au timp să dichisească îndelung păscuţe cu tot felul de ornamente. Este însă absolut delicioasă şi se pregăteşte rapid. Durează mai mult... Citeşte