Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 apr 2017 - Anul XXII, nr. 85 (6501)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gest umanitar

Cadouri din partea deputatului PSD Maricela Cobuz pentru copiii din centrele de plasament

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copiii din mai multe centre de plasament de tip familial din Suceava au primit cadouri de Paşte din partea deputatului PSD Maricela Cobuz. În cursul zilei de miercuri, 12 aprilie a.c., pe lângă tradiţionala felicitare de Paşte adresată către suceveni, deputatul Maricela Cobuz a dăruit pachete copiilor aflaţi în Centrul de Plasament de tip familial ”Colţ Alb” din Suceava, dar şi altor centre de acest fel.

„Acum, în prag de sărbătoare, este important să fim alături de copiii din centrele de plasament aflaţi departe de familiile lor. Noi trebuie să fim cei care să le oferim atât sprijinul moral, cât şi material. Am considerat că este moral, ca mamă în primul rând, dar şi ca medic pediatru şi deputat în Comisia de sănătate şi familie, să ofer spijin acestor copii”, a declarat Maricela Cobuz, care a mai adăugat că „prin demararea acestor activităţi, am aflat totodată şi care sunt condiţiile de trai din Centrul de Plasament de tip familial, care sunt nevoile şi cerinţele copiilor şi ce ar trebui să facem noi la nivel parlamentar pentru a putea veni în sprijinul lor”.

În acelaşi timp, Maricela Cobuz a dorit să le ureze cetăţenilor suceveni, încă o dată, ca sfintele sărbători de Paşte să le aducă linişte şi pace, sănătate, bucurii şi fericire, dar şi puterea de a fi mereu mai buni şi mai plini de dragoste. „Lumina sfântă să coboare în casă şi în sufletul nostru. Paşte Fericit!”, este mesajul transmis sucevenilor de deputatul Maricela Cobuz. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cadouri din partea deputatului PSD Maricela Cobuz pentru copiii din centrele de plasament.
 Vizualizări articol: 1921 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cadouri din partea deputatului PSD Maricela Cobuz pentru copiii din centrele de plasament0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pască fără aluat (cu brânză de vacă) Este o combinaţie între sufleu şi pască, născută probabil din faptul că doamnele nu mai au timp să dichisească îndelung păscuţe cu tot felul de ornamente. Este însă absolut delicioasă şi se pregăteşte rapid. Durează mai mult... Citeşte