Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 dec 2016 - Anul XXI, nr. 292 (6405)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Puşi sub acuzare

Tinerii care au furat maşini şi s-au plimbat cu acestea prin judeţ, plasaţi sub control judiciar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei doi tineri de 17 şi 18 ani care au fost protagoniştii mai multor furturi de maşini au fost puşi sub control judiciar pentru cinci infracţiuni. În urma probatoriului administrat, cei doi au fost reţinuţi miercuri şi introduşi în arest pentru 24 de ore, după care, în timpul zilei de joi, procurorii au dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de aceştia, pentru o perioadă de 60 de zile.

Alexandru Nicolae C., de 17 ani, din Ilişeşti, provenit din centrul de plasament Solca, şi Gheorghe Iacoban, de 18 ani, din oraşul Cajvana, au fost identificaţi la data de 13 decembrie ca fiind principalii suspecţi în comiterea unui furt auto din oraşul Solca, cei doi sustrăgând un autoturism Dacia Logan. Autoturismul a fost furat din curtea unui localnic în timpul nopţii. După ce s-au plimbat cu el prin judeţ, hoţii l-au abandonat pe o stradă din municipiul Suceava. În timpul cercetărilor, poliţiştii s-au confruntat cu alte două furturi de autoturisme, ambele sustrase pe timp de noapte de la adrese din oraşul Cajvana, furturi recunoscute în urma audierilor şi a probatoriului de către cei doi suspecţi. Aşadar, probele au indicat că pe parcursul a două nopţi, cei doi adolescenţi de 17 şi 18 ani au furat trei autoturisme din oraşele Cajvana şi Solca, cu care s-au plimbat, conducându-le pe rând pe şoselele din judeţ, după care le-au abandonat. Luând în considerare şi alte două furturi comise în timpul nopţii din interiorul a două locuinţe din oraşul Cajvana, poliţiştii au constatat că probele ridicate de la faţa locului i-au indicat ca hoţi pe cei doi tineri, numărul infracţiunilor săvârşite de aceştia ajungând la cinci. Luând în considerare gravitatea faptelor comise de cei doi inculpaţi, procurorii au luat decizia reţinerii acestora pentru 24 de ore în cursul zilei de miercuri, aceştia fiind puşi sub acuzare pentru comiterea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere. În timpul zilei de joi, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi au dispus faţă de cei doi inculpaţi luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tinerii care au furat maşini şi s-au plimbat cu acestea prin judeţ, plasaţi sub control judiciar.
 Vizualizări articol: 1763 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tinerii care au furat maşini şi s-au plimbat cu acestea prin judeţ, plasaţi sub control judiciar5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitură cu portocale (de post) Simplă, rapidă, gustoasă și ușor de păstrat la temperatura camerei zile în șir. Aceasta este una dintre rețetele vechi ce poate fi regăsită prin caietele bunicilor și mamelor și cu siguranță am gustat-o fiecare dintre noi cândva. Se... Citeşte