Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 dec 2016 - Anul XXI, nr. 292 (6405)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Corectitudine

Consilierul local Eugen Girigan şi-a dat demisia la ultima şedinţă din an a deliberativului local sucevean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unul dintre cei mai activi şi experimentaţi membri ai Consiliului Local Suceava, Eugen Girigan (PSD), şi-a anunţat demisia la ultima şedinţă din an a deliberativului local. La finele unei şedinţe cu 35 de proiecte supuse dezbaterii aleşilor locali, liderul grupului social-democrat din Consiliul Local, Girigan, a luat cuvântul la capitolul „Diverse”, venind cu un anunţ neaşteptat: „În conformitate cu regulamentul de organizare şi funcţionare al Consiliului Local, art. 95, vă voi înmâna cererea mea de demisie”.

Conform procedurilor, urmează să fie iniţiat un proiect de hotărâre prin care să se constate solicitarea sa de demisie, să fie vacantat postul şi să se facă procedurile pentru a fi ocupat din nou.

„Stimaţi colegi, a fost pentru mine o onoare să lucrez alături de dumneavoastră în această instituţie, atât în acest mandat, cât şi în cel trecut. Mulţumesc pentru colaborarea şi activitatea desfăşurată, chiar dacă nu întotdeauna am avut aceleaşi puncte de vedere. Dacă în activitatea mea am deranjat sau supărat pe cineva, îmi cer scuze şi îi asigur că nu am făcut-o intenţionat”, a spus Eugen Girigan.

Solicitarea sa i-a luat prin surprindere pe majoritatea celor prezenţi, inclusiv pe primarul Ion Lungu, care a declarat: „Eu chiar regret acest lucru. Sunteţi un om cu o vastă experienţă profesională, ne-am bazat de multe ori pe dvs. şi sincer îmi pare rău”.

Colaborarea dintre cei doi aleşi locali datează din 2004, chiar din primul mandat al primarului Lungu, iar dacă părerea de expert a lui Eugen Girigan a fost deseori apreciată şi chiar solicitată, nu au lipsit nici confruntări verbale mai aprinse, soldate chiar şi cu un proces soluţionat în instanţă.

Chiar şi aşa, confruntările de idei şi ideologii politice nu au afectat activitatea comună  ce viza interesele municipalităţii, fapt respectat şi apreciat de cei din jur.

Luarea de cuvânt a lui Eugen Girigan la final de mandat a fost salutată cu aplauze de toţi cei prezenţi în sala de şedinţă a Consiliului Local, care au încheiat ultima întâlnire comună din acest an cu un pahar de şampanie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierul local Eugen Girigan şi-a dat demisia la ultima şedinţă din an a deliberativului local sucevean.
 Vizualizări articol: 4179 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Consilierul local Eugen Girigan şi-a dat demisia la ultima şedinţă din an a deliberativului local sucevean5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitură cu portocale (de post) Simplă, rapidă, gustoasă și ușor de păstrat la temperatura camerei zile în șir. Aceasta este una dintre rețetele vechi ce poate fi regăsită prin caietele bunicilor și mamelor și cu siguranță am gustat-o fiecare dintre noi cândva. Se... Citeşte