Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 dec 2016 - Anul XXI, nr. 292 (6405)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Proiect

Fonduri europene pentru finalizarea reabilitării reţelelor de apă şi canalizare din Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comisia Europeană a aprobat acordarea de fonduri pentru finalizarea primei etape a proiectului de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare în judeţul Suceava. Comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu, a anunţat ieri continuarea a 19 proiecte din mai multe regiuni din România, în valoare totală de 1,3 miliarde de euro. Printre proiectele care vor fi finalizate este şi cel de extindere şi reabilitare a infrastructurii de apă şi apă uzată. „Proiectele au început în perioada 2007-2013, dar pot fi finalizate în perioada actuală de programare", a precizat Corina Creţu, care a mai adăugat că „Sunt convinsă că astfel de proiecte sunt vitale pentru a îmbunătăţi viaţa românilor. În acest scop, trebuie să folosim la maximum fondurile europene disponibile!”.

Potrivit reprezentanţilor operatorului regional ACET Suceava, sumele alocate judeţului Suceava vor fi folosite pentru finalizarea a două contracte, unul în Fălticeni şi unul în Rădăuţi.

Proiectul „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată din aglomerarea Fălticeni” a rămas nefinalizat după ce constructorul care a câştigat contractul, firma 3T Construct SRL din Piatra Neamţ, a intrat în insolvenţă. Proiectul este realizat în momentul de faţă în proporţie de 70%, pentru finalizarea lucrărilor la reţele de apă şi canalizare din acest municipiu mai fiind necesară o sumă de 23,18 milioane de lei.

Cel de-al doilea contract care va fi finalizat cu banii europeni alocaţi acum este din municipiul Rădăuţi. În acest caz mai este vorba de proiectul de reabilitare a staţiei de epurare a apelor uzate din aglomerarea Rădăuţi. Potrivit ACET Suceava, staţia de epurare a fost finalizată şi recepţionată, mai fiind necesară o sumă de 2,4 milioane de lei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fonduri europene pentru finalizarea reabilitării reţelelor de apă şi canalizare din Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1955 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fonduri europene pentru finalizarea reabilitării reţelelor de apă şi canalizare din Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitură cu portocale (de post) Simplă, rapidă, gustoasă și ușor de păstrat la temperatura camerei zile în șir. Aceasta este una dintre rețetele vechi ce poate fi regăsită prin caietele bunicilor și mamelor și cu siguranță am gustat-o fiecare dintre noi cândva. Se... Citeşte