Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 dec 2016 - Anul XXI, nr. 292 (6405)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accidente

Un pieton şi-a pierdut viaţa, iar alţi doi au ajuns la spital. Toţi trei consumaseră alcool

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei accidente produse în aceeaşi seară în judeţ i-au avut protagonişti pe tot atâţia pietoni, care, după ce au consumat alcool, au fost accidentaţi de autovehicule care treceau prin zonă. Din păcate, unul dintre aceştia a fost accidentat mortal, în timp ce se afla întins pe carosabil.

Miercuri seara, în jurul orei 18.25, în timp ce conducea un autoturism pe DC 46, prin Horodnic de Jos, un localnic de 48 de ani a depăşit un grup de pietoni care staţionau pe partea dreaptă a drumului şi a trecut cu roţile de pe partea stângă a maşinii peste un pieton care se afla întins pe mijlocul drumului. În urma accidentului, bărbatul căzut la pământ, în vârstă tot de 48 de ani, despre care martorii spun că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, şi-a pierdut viaţa. Conducătorul auto a fost verificat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un alt accident produs în aceeaşi seară, în jurul orei 20.40, în localitatea Plopeni, a dus la rănirea unui bărbat aflat tot sub influenţa alcoolului, care circula ca pieton pe marginea drumului. El a fost acroşat la un moment dat de o autoutilitară condusă din sens invers de un bărbat de 48 de ani, din comuna Dumbrăveni. În urma impactului, bărbatul de 42 de ani a fost rănit, iar poliţiştii au constatat că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. El a refuzat însă să sufle în aparatul etilotest, refuzând la spital şi prelevarea mostrelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 23.00, pe DJ 291A din localitatea Zamostea, un bărbat de 53 de ani, ce conducea un autoturism, a fost surprins de apariţia pe şosea a unui tânăr, care, fiind în stare de ebrietate, s-a dezechilibrat, a făcut câţiva paşi cu spatele şi a fost acroşat de autoturism. Pietonul băut, un localnic în vârstă de 30 de ani, a fost accidentat uşor, însă a refuzat transportul la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. În urma verificării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ în cazul şoferului, în cazul pietonului înregistrându-se o alcoolemie de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un pieton şi-a pierdut viaţa, iar alţi doi au ajuns la spital. Toţi trei consumaseră alcool.
 Vizualizări articol: 3388 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un pieton şi-a pierdut viaţa, iar alţi doi au ajuns la spital. Toţi trei consumaseră alcool0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitură cu portocale (de post) Simplă, rapidă, gustoasă și ușor de păstrat la temperatura camerei zile în șir. Aceasta este una dintre rețetele vechi ce poate fi regăsită prin caietele bunicilor și mamelor și cu siguranță am gustat-o fiecare dintre noi cândva. Se... Citeşte