Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 dec 2016 - Anul XXI, nr. 292 (6405)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Cătălin Moroşanu, făcut KO

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Impardonabilă a fost boacăna de a o numi şi mai ales de a o păstra pe Gorghiu în capul PNL. Din câte aud, preşedintele are o slăbiciune pentru ea, dar preţul acestui sentiment – lăudabil, dar nepotrivit în cazul de faţă - nu-l va plăti Iohannis, ci democraţia din ţară. Adică noi. Va fi tragic, cu o Opoziţie impotentă.

Am avut multe semnale despre alcătuirea listelor de parlamentari, dar n-am vrut să vorbesc, fiindcă era campanie. O să mă refer concret la situaţia lui Cătălin Moroşanu, pe care îl ştim foarte bine cu toţii. Membru în PNL, bucurându-se de o popularitate uriaşă, care-l recomanda drept primul pe lista la Camera Deputaţilor, într-un judeţ din Moldova noastră cea plină de colb. Cu toate astea, când a venit momentul decisiv, a fost şters, pentru a le face loc altora, mai cu ungere la influenţă.

Astfel a fost sabotat PNL chiar de conducerea sa. O gafă dictată de sistemul pilelor liberale, o greşeală care s-a materializat în mii de voturi pierdute.

A venit şi scadenţa. Este limpede ca un izvor de munte că prezenţa lui Moroşanu în fruntea listei i-ar fi tras ca un scripete şi pe ceilalţi, spre Parlament.

Barosanii penelişti au găsit şi o scuză: că nu putea fi menţinut în capul listei un bătăuş ca ăla. Că ar fi dat prost acolo. Ce imbecilitate! În primul rând, PNL trebuia să-şi dea seama că Moroşanu dă rău încă de când l-au primit şi ţinut în partid. Când omul aducea imagine PNL-ului era bine? Atunci nu era bătăuş?

În al doilea rând, el nu este un bătăuş, că doar nu dă în cap la oameni, pe la colţuri de stradă, ca să le fure portofelul. El este un sportiv. Care practică un sport dur, de acord, dar un sport popular încă din antichitate.

Moroşanu e om cinstit şi curajos, care luptă în ring pentru culorile României. Eram într-un bar din Viena, acum un timp, şi toată lumea îl privea cu admiraţiune. El e un model de cum se reuşeşte prin forţele proprii.

Iar cine îl cunoaşte pe Cătălin Moroşanu în particular ştie că e un om foarte drăguţ. Politicos, bine crescut, educat. E o plăcere să îl ai companion. Pentru politica românească, e un înger. Din această perspectivă, chiar că nu avea ce căuta acolo.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Moroşanu, făcut KO.
 Vizualizări articol: 2336 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 13 voturi
Cătălin Moroşanu, făcut KO5.0513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitură cu portocale (de post) Simplă, rapidă, gustoasă și ușor de păstrat la temperatura camerei zile în șir. Aceasta este una dintre rețetele vechi ce poate fi regăsită prin caietele bunicilor și mamelor și cu siguranță am gustat-o fiecare dintre noi cândva. Se... Citeşte