Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 dec 2016 - Anul XXI, nr. 292 (6405)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sărbători de iarnă

Peste o mie de copii din Rădăuţi vor primi cadouri de Crăciun din partea Primăriei şi a Consiliului Local

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste o mie de copii din municipiul Rădăuţi vor primi la mijlocul săptămânii viitoare cadouri de Crăciun din partea Primăriei şi a Consiliului Local. Primarul din Rădăuţi, Nistor Tatar, a declarat că darurile vor fi împărţite de Moş Crăciun, joi, 22 decembrie 2016, la foişorul din parcul central, începând cu ora 16:00. Nistor Tatar a spus că după împărţirea cadourilor, cei mici şi cei mari vor putea asista la un spectacol susţinut de Călin Oprea, Bianca Ioana Cristea, Neluţu Mărgineanu, Marius Văduva, Aurel Moga şi Axinte de la Vacanţa Mare.

Primarul din Rădăuţi a mai precizat că până la finalul anului, în municipiu vor fi organizate mai multe spectacole de colinde şi expoziţii de datini şi obiceiuri de iarnă. Astfel, în cursul zilei de duminică, 18 decembrie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură din Rădăuţi va avea loc un Concert de Crăciun cu Filarmonica din Botoşani, iar a doua zi, luni, la Muzeul etnografic „Samuil şi Eugenia Ioneţ” va fi deschisă expoziţia de datini şi obiceiuri de iarnă „Acasă de Crăciun”. Apoi, pe 30 decembrie, de la ora 13:00 şi până la 17:00, în piaţa centrală a municipiului Rădăuţi va avea loc festivalul de datini şi obiceiuri de Anul Nou. Spectacolul de Revelion va începe pe 31 decembrie 2016, de la ora 22:00, în piaţa centrală. Rădăuţenii vor putea asista la un spectacol oferit de trupa Bere Gratis, Robert Toma şi trupa ToDay. La ora 24:00, Primăria şi Consiliul Local Rădăuţi au pregătit un foc de artificii. Nu în ultimul rând, Nistor Tatar a precizat că pe data de 8 ianuarie 2017 va fi organizat revelionul pensionarilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste o mie de copii din Rădăuţi vor primi cadouri de Crăciun din partea Primăriei şi a Consiliului Local.
 Vizualizări articol: 2184 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste o mie de copii din Rădăuţi vor primi cadouri de Crăciun din partea Primăriei şi a Consiliului Local0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitură cu portocale (de post) Simplă, rapidă, gustoasă și ușor de păstrat la temperatura camerei zile în șir. Aceasta este una dintre rețetele vechi ce poate fi regăsită prin caietele bunicilor și mamelor și cu siguranță am gustat-o fiecare dintre noi cândva. Se... Citeşte