Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 dec 2016 - Anul XXI, nr. 292 (6405)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Performanţă şi caritate

Circa 450 de oaspeţi, aşteptaţi astăzi la Gala „Top 10 Suceveni”, ediţia a V-a

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Circa 450 de oaspeţi sunt aşteptaţi astăzi la Gala „Top 10 Suceveni”, ediţia a V-a, eveniment care va începe la ora 18:30, la Conacul Domnesc din Şcheia. Evenimentul va reuni oameni care, prin faptele lor, redau speranţa pentru o lume mai bună, oameni care au reuşit să răzbată într-o perioadă destul de dificilă, având realizări deosebite care merită să fie cunoscute. Gala „Top 10 Suceveni” este un eveniment care premiază performanţa, dar, în acelaşi timp, este o gală exclusiv caritabilă. Organizatorii, Monitorul de Suceava, Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, Conacul Domnesc şi Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, vor recompensa zece oameni care s-au remarcat prin lucrurile frumoase pe care le-au făcut pentru semenii lor sau prin performanţele realizate în diverse domenii de activitate.

 

10 suceveni de Top şi poveştile lor de succes

La fel ca şi în anii trecuţi, seara Galei este una specială, când organizatorii îi vor recompensa pe oamenii obişnuiţi, dar absolut speciali, care fac lucruri măreţe pentru semenii lor. În această seară vor fi premiaţi oameni care au făcut performanţă în diferite domenii prin muncă, prin determinare, talent şi voinţă, au realizat lucruri mari pentru cei aflaţi în suferinţă, oameni care sunt modele pentru comunităţile din care provin şi care au fost găsiţi de noi şi daţi drept exemplu de urmat.

Evenimentul va debuta cu o proiecţie a retrospectivei Galei „Top 10 Suceveni” 2015 şi va continua cu poveştile celor 10 suceveni de Top, care vor fi prezentate în cadrul unor reportaje video realizate de echipa Monitorul de Suceava, proiectate pe mai multe ecrane din sala de festivităţi. Evenimentul va fi transmis în direct de Bucovina TV şi pe www.monitorulsv.ro.

 

Momente artistice diverse

Gala „Top 10 Suceveni” este un eveniment în care sunt promovaţi şi artiştii locali, adevăratele valori sucevene care ne reprezintă cu succes la concursuri naţionale şi internaţionale, de unde se întorc cu premii importante, dar şi ansambluri şi formaţii tradiţionale care păstrează şi transmit generaţiilor următoare obiceiurile şi datinile străbune. Anul acesta, la ediţia a V-a a Galei „Top 10 Suceveni”, cei circa 450 de invitaţi aşteptaţi la eveniment se vor bucura de un program special. Momentele artistice vor fi oferite publicului de profesorul Johannes-Raimund Onesciuc, elevii Alexandru Cozaciuc, Denisa Andreea Grumeza, Elvis Buruiană, tânăra Ştefania Iacob, Formaţia de jocuri populare „Mănăstirenii”, Cvartetul vocal al Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, Ansamblul „Cervona Kalena”.

Cu toţii vor oferi publicului momente artistice remarcabile, realizate cu dăruire, cu profesionalism, fără să ceară nimic în schimb, ştiind că Gala „Top 10 Suceveni” este un eveniment exclusiv caritabil, în care se promovează şi se susţine performanţa.

 

Licitaţii

Şi în acest an, pe parcursul serii, se vor organiza mai multe licitaţii. Obiectele scoase la licitaţie la ediţia din acest an vor fi, cu siguranţă, prin calitatea, utilitatea, valoarea lor de colecţie, dorite de mulţi dintre invitaţii manifestării. Iubitorii de artă, colecţionarii de diverse obiecte pot intra în posesia unor piese deosebite, contribuind totodată, prin achiziţionarea lor în context competiţional, la demersul caritabil al evenimentului. Oferta este consistentă şi diversificată, iar preţurile de pornire vor fi rezonabile.

Anul acesta, toţi banii care vor rezulta din licitaţiile ce se vor organiza în cadrul evenimentului vor ajunge la Alexandru Cozaciuc, elev în clasa a XII-a la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, nevăzător, care, începând de anul viitor, va urma cursurile Universităţii de Arte „George Enescu” din Iaşi. Pentru un copil în situaţia lui, cheltuielile sunt enorme. De aceea, organizatorii încearcă astăzi, prin eforturile tuturor celor prezenţi, să-i asigure lui Alexandru o bursă care să acopere măcar o parte din banii necesari studiului la conservator, să susţină performanţa elevului care ştie să cânte la 16 instrumente muzicale şi a adunat zeci de diplome şi trofee la concursuri şi festivaluri de profil.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Circa 450 de oaspeţi, aşteptaţi astăzi la Gala „Top 10 Suceveni”, ediţia a V-a.
 Vizualizări articol: 4741 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Circa 450 de oaspeţi, aşteptaţi astăzi la Gala „Top 10 Suceveni”, ediţia a V-a5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitură cu portocale (de post) Simplă, rapidă, gustoasă și ușor de păstrat la temperatura camerei zile în șir. Aceasta este una dintre rețetele vechi ce poate fi regăsită prin caietele bunicilor și mamelor și cu siguranță am gustat-o fiecare dintre noi cândva. Se... Citeşte