Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 feb 2016 - Anul XXI, nr. 38 (6151)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pagube mari

Trei autoturisme şi mai multe clădiri distruse, într-un incendiu devastator la Câmpulung

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un incendiu pornit ca din senin la un garaj din municipiul Câmpulung Moldovenesc a distrus total construcţia şi autoturismul parcat în interior, precum şi alte două maşini, una dintr-un alt garaj şi alta parcată în apropiere, precum şi un atelier auto. Focul a fost văzut duminică seara în jurul orei 21.30 de vecini, care au sunat la 112, anunţând despre un incendiu izbucnit la un garaj, însoţit de o explozie. Militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc s-au deplasat cu trei autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea incendiului izbucnit pe strada 9 Mai din oraş. La sosirea echipajelor, ardeau un atelier auto şi un garaj, precum şi un al doilea garaj, existând pericolul de propagare la anexe, alte garaje aflate în zonă şi la un autoturism parcat în apropiere.

Primele cercetări au arătat că garajul şi atelierul auto, construite din lemn şi acoperite cu tablă, aparţin unui bărbat de 68 de ani din oraş. Acesta venise în aceeaşi seară la garaj şi a parcat autoturismul marca Opel Astra Caravan în interior, după care a plecat acasă. În scurt timp a izbucnit incendiul din interiorul garajului şi s-a extins cu repeziciune la atelierul auto de lângă el. Focul a distrus în totalitate garajul şi atelierul, autoturismul Opel din interior şi o semiremorcă garată în aceeaşi clădire, precum şi 30 de metri cubi de cherestea depozitaţi acolo, valoarea pagubelor depăşind  230.000 de lei. Lipit de această anexă, aparţinând unui localnic de 77 de ani, exista un alt garaj în care se afla parcat un autoturism Dacia 1310, care a fost distrus de flăcări, paguba ridicându-se la peste 6.000 de lei. De asemenea, focul a distrus şi un autoturism marca Peugeot, proprietatea unui tânăr de 22 de ani, parcat la 3 metri în faţa anexelor aprinse şi care a fost cuprins de flăcări, valoarea pagubei fiind de 3.000 de lei. A fost nevoie de trei ore de luptă cu flăcările pentru ca incendiul să fie lichidat, cauza probabilă de producere a acestuia fiind efectul termic al curentului electric generat de un conductor electric cu defecţiuni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei autoturisme şi mai multe clădiri distruse, într-un incendiu devastator la Câmpulung.
 Vizualizări articol: 2701 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei autoturisme şi mai multe clădiri distruse, într-un incendiu devastator la Câmpulung0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Jeleuri de casă Se pregătesc foarte ușor, arată bine și seamănă la gust cu jeleurile moi din comerț, dar nu conțin puzderia de conservanți și coloranți artificiali din jeleurile produse industrial.Avem nevoie de:200 ml suc natural de fructe sau zeamă de compot (... Citeşte