Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 feb 2016 - Anul XXI, nr. 38 (6151)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Revoltă

Liberalii din Pojorâta, nemulţumiţi de nominalizarea liderului PSD local pentru primăria comunei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Membrii Organizaţiei PNL Pojorâta şi-au exprimat nemulţumirea faţă de nominalizarea liderului PSD local drept candidat al liberalilor pentru funcţia de primar al acestei comune. Într-un comunicat de presă al Organizaţiei PNL Pojorâta se precizează că nominalizarea din partea PNL a liderului PSD din comună, Constantin Cosmaciuc, a stârnit nemulţumiri în rândul liberalilor, pe motiv că aceştia nu au fost întrebaţi pe cine îl vor drept candidat. „Suntem nemulţumiţi de faptul că liderii judeţeni ai PNL nu au consultat organizaţia locală a PNL Pojorâta şi nu ni s-a adus la cunoştinţă că acest candidat a fost nominalizat în urma unui sondaj local, sondaj din care nu au făcut parte actualul primar al comunei Pojorâta, membru PNL, sau alţi membri din această organizaţie”, se arată în comunicatul liberalilor din Pojorâta.

În acelaşi document se precizează că plecarea din partid a preşedintelui organizaţiei locale a PNL Pojorâta, Alexandru Grigorovici, nu a dus la desfiinţarea acesteia. „Din acest motiv considerăm că decizia luată în Biroul Permanent Judeţean al PNL Suceava este fără consultarea organizaţiei locale. Cosmaciuc Constantin a fost, până mai ieri, preşedintele Organizaţiei PSD Pojorâta, şi nu a făcut altceva, în tot acest timp, decât să defăimeze activitatea organizaţiei PNL Pojorâta, cât şi pe cea a filialei judeţene a PNL”, se mai spune în comunicatul de presă.

Membrii Organizaţiei PNL Pojorâta au mai anunţat că nu recunosc nominalizarea lui Constantin Cosmaciuc drept candidat pentru funcţia de primar al comunei. Mai mult, liberalii din această comună au precizat că „echipa de la Pojorâta” îşi va continua proiectele de dezvoltare realizate în ultimii opt ani, de care a beneficiat comunitatea locală, „şi nu grupuri de interese”, dar şi că îşi rezervă dreptul de a candida la viitoarele alegeri locale „într-o altă formulă decât cea a PNL”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii din Pojorâta, nemulţumiţi de nominalizarea liderului PSD local pentru primăria comunei.
 Vizualizări articol: 2419 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liberalii din Pojorâta, nemulţumiţi de nominalizarea liderului PSD local pentru primăria comunei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Jeleuri de casă Se pregătesc foarte ușor, arată bine și seamănă la gust cu jeleurile moi din comerț, dar nu conțin puzderia de conservanți și coloranți artificiali din jeleurile produse industrial.Avem nevoie de:200 ml suc natural de fructe sau zeamă de compot (... Citeşte