Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 feb 2016 - Anul XXI, nr. 38 (6151)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Apă la moară

Revenirea lui Ion Lungu în PNL, ironizată crâncen de PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Reîntoarcerea lui Ion Lungu în PNL şi desemnarea acestuia drept candidat pentru funcţia de primar al Sucevei, după ce în cadrul partidului au concurat deputaţii Ioan Balan şi Ștefan Alexandru Băişanu, a fost ironizată ieri crâncen de vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Dan Ioan Cuşnir.

Acesta a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că aceste mutări arată de fapt că noul PNL nu este decât ”vechiul PDL revopsit” şi că în cadrul marii reforme a clasei politice liberalii au reuşit să-l propună sucevenilor doar pe ”expiratul Ion Lungu” - ”precum anunţul cu marfă nouă la magazinele second-hand”. Dan Ioan Cuşnir a prezentat imagini de la lansarea precedentelor candidaturi ale lui Ion Lungu, din 2004, 2008 şi 2012, scoţând în evidenţă că se afla în compania aceloraşi oameni ca în 2016.

Liderul PSD Suceava a vorbit despre ”experimentele lui Ion Lungu” pe Suceava şi pe suceveni, menţionând proiectul construirii unui pod nou peste râul Suceava, preluat de la deputatul Balan, construirea unei săli polivalente la un preţ/loc aproape dublu faţă de construcţii similare la Cluj şi Craiova şi despre transformarea grădiniţei de lângă magazinul Bucovina în sediu de partid, iniţial PDL, acum PNL. ”Care e interesul sucevenilor în transformarea unei grădiniţe în sediu de partid?”, a întrebat retoric Dan Ioan Cuşnir.

 

Cuşnir: ”Șapte din zece suceveni nu-l mai vor pe Ion Lungu primar”

Vicepreşedintele PSD a ironizat şi modul în care a fost desemnat Ion Lungu drept candidat al PNL la Primăria Suceava, la numai o lună după ce preşedintele filialei, senatorul Gheorghe Flutur, anunţa că liberalii suceveni îl susţin cu toată tăria pe deputatul Balan. ”Ion Lungu l-a împins cu faţa în tort pe Ioan Balan, când l-a pus să sufle în lumânările trădării”, a comentat Cuşnir, aluzie la revenirea din 5 februarie 2008 a lui Lungu alături de echipa Flutur, în PDL, când a fost aşteptat la partid cu un tort imens pe care scria ”Bine aţi venit acasă, domnule primar Ion Lungu”, iar Gheorghe Flutur i-a spus ”bine ai revenit acasă, frate Ioane”. Social-democratul a afirmat că a fost surprins de declaraţia deputatului PNL Ioan Balan, anume că îl va susţine necondiţionat pe Ion Lungu în cursa pentru un nou mandat, având în vedere că acesta trăieşte în municipiul Suceava şi are ocazia să vadă zilnic în ce fel este administrat oraşul de primar.

Dan Ioan Cuşnir a mai spus că vrea să le reamintească sucevenilor invitaţi să voteze din nou pentru Ion Lungu şi pentru PNL faptul că, în mandatele sale de primar şi sub guvernarea PDL, Termica şi societatea judeţeană de drumuri şi poduri au dat faliment, iar societatea de transport public local TPL ”este în pragul falimentului”. ”Humoreanul Gheorghe Flutur şi dorneanul Dumitru Pardău au hotărât ca Ion Lungu din Prelipca să stabilească ce e mai bine pentru suceveni. Sucevenii nu mai au nevoie de experimente făcute pe banii lor”, a declarat Cuşnir, care a mai spus că din sondajele PSD reiese că ”şapte din zece suceveni nu-l mai vor pe Ion Lungu primar”, prin urmare cota de încredere a acestuia nu ar fi mai mare de 30%.

Candidatul PSD la Primăria Suceava va fi anunţat săptămâna viitoare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Revenirea lui Ion Lungu în PNL, ironizată crâncen de PSD.
 Vizualizări articol: 4186 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.06/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.1 din 16 voturi
Revenirea lui Ion Lungu în PNL, ironizată crâncen de PSD3.1516

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PSD trimis de
(16 feb 2016, 12:09:11
PSD Suceava e într-o continuă mișcare browniană, din când în când liderii se mai și ciocnesc între ei, iar rezultanta e o mică ieșire la rampă... de exemplu domnul Bobi Cușnir a ieșit ca un coș acneic, cu look adolescentin să ne dea impresia unei primeniri politice. Doar că și domnia sa este total neavenit pentru o eventuală propunere la scaunul cetății Sucevei din cauze pe care tot domnia sa și vreo treizeci de apropiați, le cunosc. Despre domnul Donțu comentariile sunt de prisos...când ești pontist riști să primești dragnisme. Concluzia e că PSD nu are catindat de primar, Lungu va fi votat de generația a treia și a patra iar tinerii între 18-48 vor merge la băut în ziua alegerilor . Așadar vom asista la încă patru ani de nevoi și promisiuni neonorate. Poate vreu independent vertical să resusciteze vlăstarele cu drept de vot...Doamne Ajută !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Jeleuri de casă Se pregătesc foarte ușor, arată bine și seamănă la gust cu jeleurile moi din comerț, dar nu conțin puzderia de conservanți și coloranți artificiali din jeleurile produse industrial.Avem nevoie de:200 ml suc natural de fructe sau zeamă de compot (... Citeşte