Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 dec 2015 - Anul XX, nr. 285 (6097)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Seară magică

Spectacolul „Un Crăciun cu zâmbete”, joi, la Centrul Cultural Local din Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Centrul Cultural Local din Gura Humorului va avea loc joi, 10 decembrie, începând cu ora 17:00, spectacolul „Un Crăciun cu zâmbete”, dedicat copiilor din cadrul Complexului de Servicii multifuncţionale pentru copilul aflat în dificultate – Gura Humorului, eveniment organizat de Fundaţia „Te Aud” România. Cei peste 100 de copii aflaţi în dificultate se vor bucura de o seară magică, alături de clovnul Bobo (gazda spectacolului) şi ceilalţi parteneri ai evenimentului: Magicianul Mirel, Elena Negru şi Ansamblul Folcloric „Bilcuţa”, Grupul de muzică şi dans de la Palatul Copiilor Suceava.

Spectacolul se va încheia odată cu venirea lui Moş Crăciun, care va împărţi cadouri copiilor, cu ajutorul voluntarilor de la Colegiul „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului. Organizatorii ne-au spus că proiectul pilot îşi propune să aducă magia sărbătorilor de iarnă în rândul copiilor cu dificultăţi, promovând totodată incluziunea socială, dăruirea, unitatea şi respectul în comunitatea în care trăim. La eveniment vor participa şi membri ai administraţiei locale, reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, cât şi reprezentanţi ai comunităţii locale şi sponsorilor.

Gabriela Popescu, fondator „Te Aud” România, a declarat: „Evenimentul de anul acesta îşi doreşte să creeze un precedent şi să sensibilizeze comunitatea în care trăim. Suntem siguri că eforturile noastre de astăzi vor modela o societate şi o comunitate mai bună în viitor”. „Te Aud” România este o organizație non-guvernamentală înfiinţată în decembrie 2014, având ca scop principal sprijinirea și îmbunătățirea condițiilor de viață ale orfanilor și copiilor dezavantajați din România prin educație, ghidare în viață, sport și încurajarea integrării sociale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacolul „Un Crăciun cu zâmbete”, joi, la Centrul Cultural Local din Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 1181 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Spectacolul „Un Crăciun cu zâmbete”, joi, la Centrul Cultural Local din Gura Humorului1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei