Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 dec 2015 - Anul XX, nr. 285 (6097)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Mai bine un preşedinte raţional, decât unul hormonal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ce tupeu de podoabă penală mai poate să aibă şi infractoarea asta de Monica Ridzi! Cu lecţiile isteriei învăţate perfect la bara mentorului ei Traian Băsescu, unde a dansat o vreme, actuala puşcăriaşă a luat respingerea cererii sale de graţiere ca pe un afront de neiertat. Şapte contese, trei ducese şi o regină la un loc n-ar fi reacţionat ca ea. Obraznică şi cu un puternic sindrom „ne”, ea a afirmat că Iohannis are o piatră în loc de inimă. Câtă lipsă de educaţie!

A scos-o din minţi actualul preşedinte, pentru că nu-i la fel de bleg la gagici ca precedentul şi că nu pune botul prea uşor la minciunile venite de la sexul mişto. Se ştie că acest cuconet în dungi pretinde că are o grămadă de boli. E regretabil, deşi mă îndoiesc că treaba stă chiar aşa, dar ele se pot trata foarte bine şi în spatele gratiilor. Mai spune ea că are acasă doi copilaşi, care sunt lipsiţi de căldura ei maternă. Păi, gândindu-ne cam ce educaţie le poate da o mamă care s-a dovedit o hoaţă de nivel naţional, e mai bine să fie ţinuţi cât mai la distanţă de ea. Chiar organizaţiile de protecţie a minorilor ar trebui să ia atitudine şi să-i interzică să se apropie de ei.

În isteria sa care numai de om bolnav nu e, deţinuta nu s-a întrebat ce s-ar întâmpla dacă s-ar deschide deja cutia cu graţieri. Fiecare deţinut ar veni cu o scutire, medicală sau familială, pretextând ba că are trei metastaze, ba că şi-a lăsat hamsterul acasă singur în borcan.

Revenim la afirmaţia despre preşedintele care are, cică, un pietroi în locul unde în mod normal se găseşte inima. Păi, madam puşcăriaşo, crede-ne că noi, cetăţenii de rând, preferăm un astfel de preşedinte, decât unul care are o inimă caldă, care coboară când nu te aştepţi în chiloţi. Mai bine un preşedinte raţional, decât unul hormonal. Mai bine un cal de povară, decât un armăsar bun doar de însămânţări.

Chiar dacă mătăluţă ai cam prefera invers!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai bine un preşedinte raţional, decât unul hormonal.
 Vizualizări articol: 1464 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 9 voturi
Mai bine un preşedinte raţional, decât unul hormonal4.659

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei