Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 dec 2015 - Anul XX, nr. 285 (6097)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

O “seară minunată”

Ion Suruceanu va cânta pentru suceveni duminică, la Restaurantul Vama Veche

Ion Suruceanu revine la Restaurantul Vama Veche, spre încântarea publicului sucevean, duminică, 13 decembrie. Invitaţii sunt aşteptaţi începând cu ora 18:00.
O "seară minunată" într-adevăr va avea loc duminică, 13 decembrie, la Restaurantul Vama Veche, alături de Ion Suruceanu.
Artistul va încânta publicul cu melodiile “Ce seară minunată”, “Luna, Luna”, “Revedere”, “Melancolie”, “Cumpăraţi flori” etc. şi multe alte şlagăre care i-au sensibilizat pe iubitorii muzicii sale de-a lungul timpului.
“Concertul susţinut de Ion Suruceanu în intimitatea salonului Restaurantului Vama Veche ne va apropia mai mult de artist şi ne va duce cu gândul la amintiri frumoase”, anunţă organizatorii. 
Cântărețul din Republica Moldova are mulți fani în Suceava, oraș în care a mai cântat și încântat publicul care-i ascultă de mulți ani melodiile, dar nu l-au văzut live decât foarte rar. Multe dintre piesele sale au devenit arhicunoscute iubitorilor muzicii pop romantice, calde, melancolice, fiind melodii de suflet care nu au vârstă și sunt fredonate de mulți poate fără să știe cui aparțin de fapt. Altfel spus, muzica lui Ion Suruceanu a ajuns la Suceava cu mult înaintea persoanei sale. Ion Suruceanu cântă și trezește emoții, iar
duminică publicul sucevean îi va asculta din nou vocea cu timbru inconfundabil, artistul fiind la cea de a patra vizită la Restaurantul Vama Veche. 
Pentru duminică seară, Restaurantul Vama Veche va pregăti în mod special câteva preparate alese, iar oaspeţii vor putea comanda orice din meniul restaurantului.
Intrarea se face pe bază de bilet.
Bilete se pot achiziţiona la sediul restaurantului, iar informaţii suplimentare se pot obţine la numerele de telefon: 0230 526 939, 0728 444 949, 0723 368 214.
“Vă aşteptam cu drag, să celebrăm împreună <O seară minunată>!”, au transmis organizatorii evenimentului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ion Suruceanu va cânta pentru suceveni duminică, la Restaurantul Vama Veche.
 Vizualizări articol: 1484 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ion Suruceanu va cânta pentru suceveni duminică, la Restaurantul Vama Veche0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei