Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 dec 2015 - Anul XX, nr. 285 (6097)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bătaie de joc marca Pfeiffer

Pavele scoase şi capcane pentru pietoni, la intrarea în Piaţa Mare, de jumătate de an

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De luni de zile, miile de suceveni care circulă pe trotuarele din zona Pieţei Mari, din centrul municipiului Suceava, sunt bătaia de joc a celor de la Pfeiffer, firma care s-a ocupat de extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare.

În vară, aceştia au efectuat săpături de înlocuire a unei astfel de conducte în zona intrării în Piaţă, înspre Cuptorul de Aur. De atunci, trotuarul din această zonă ultracentrală a Sucevei, pe care circulă zilnic foarte multă lume, este o adevărată bătaie de joc la adresa sucevenilor.

Pavelele scoase din şanţul săpat în vară sunt şi acum lăsate grămadă pe o laterală a străzii, de unde puteau fi cu uşurinţă „culese” de vreun individ mai întreprinzător, dornic să îşi paveze o bucată de curte. Dar cea mai mare „surpriză” pentru suceveni este şanţul care ţine loc de trotuar, astupat cu pământ şi bolovani, care este o adevărată capcană pentru trecători, atât din cauza „bombeurilor” sale, de care te poţi împiedica şi ziua, dar mai ales dis-de-dimineaţă sau pe înserat, când nu le mai vezi deloc, cât şi din cauza pământului alunecos, atunci când umezeala este prezentă.

Teoretic, lucrările Pfeiffer din Suceava au fost finalizate şi chiar recepţionate, în mare parte. În practică, „nemţii” care au executat aproape toate lucrările cu subantreprenori plătiţi cu firimituri din proiect au lăsat în urmă zeci sau chiar sute de „bube” de acest gen, care, dacă nu vor fi observate la timp de responsabilii de străzi din primărie, vor fi corectate din banii sucevenilor, chiar de constructorul a încasat fonduri europene şi pentru refacerea străzilor afectate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pavele scoase şi capcane pentru pietoni, la intrarea în Piaţa Mare, de jumătate de an.
 Vizualizări articol: 2032 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Pavele scoase şi capcane pentru pietoni, la intrarea în Piaţa Mare, de jumătate de an5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :))) trimis de
( 9 dec 2015, 11:10:45
las ca le vad acum domnii viceprimari H si D ....ca tot se plimba prin toate cartierele si impart cadouri impreuna cu domnu viitor (poate nu ) primar Balan.....Se vor repara , ca altfel se supara vicele H si da amenzilaughing)))))))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei