Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 dec 2015 - Anul XX, nr. 285 (6097)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atitudine

Senatoarea Steliana Miron îi cere ministrului de Externe să se implice pentru reîntregirea familiei despărţite în Norvegia de o rugăciune creştină

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatoarea Steliana Miron a cerut în mod public implicarea autorităţilor române pentru a sprijini familia lăsată de statul norvegian fără cinci copii din considerente de ordin religios.

„Sunt mamă, sunt creştină şi mă doare să văd cum o familie trece prin drama de a-şi pierde copiii către statul norvegian din motive religioase. Faptul că o fetiță a spus o rugăciune creştină într-o şcoală din Norvegia a atras această dramă asupra familiei Bodnariu. Domnule ministru de Externe, este nevoie de implicarea dumneavoastră pentru ca această familie să fie reîntregită. Este nevoie de prestigiul României pentru a interveni în apărarea unei familii care nu are nici o vină, doar virtutea de a fi creştini. Aşa că vă rog să fim şi noi creştini şi să-i ajutăm!”, este mesajul transmis de senatoarea suceveană Steliana Miron.

Coşmarul lui Marius Bodnariu a început la mijlocul lui noiembrie, când copiii au fost luaţi din familie în urma unui denunţ al unei profesoare.

Una dintre cele două fiice ale soţilor Bodnariu a cântat la şcoală o melodie creştină, iar profesoara a anunțat autoritățile susținând că micuții sunt îndoctrinați religios în familie.

Marius şi Ruth Bodnariu, o familie mixtă româno-norvegiană, au locuit în România până în urmă cu 10 ani, iar mai apoi s-au mutat în Norvegia. Fratele lui Marius Bodnariu a făcut un apel transmis pe mai multe site-uri creştine şi pe rețeaua socială Facebook, prin intermediul căruia creştinii din România sunt chemați să susțină în rugăciune familia.

Familia românului, care era membră a Bisericii Penticostale Philadelphia din Bucureşti înainte de a se muta în Norvegia, a rămas într-o primă fază fără cei patru copii mai mari, ulterior rămânând şi fără copilul cel mai mic, în vârstă de doar trei luni. Cei cinci copii au fost luați din familia Bodnariu în cursul săptămânii trecute.

 „Luni, 16 noiembrie, cele două fete, Eliana şi Naomi, sunt luate de la şcoală de Protecția Copilului şi duse într-un loc secret. Apoi, Protecția Copilului împreună cu Poliția vin acasă şi îi iau şi pe cei doi băieți, Matei şi Ioan, iar Ruth cu bebeluşul Ezekiel (trei luni) este arestată şi dusă la Poliție. După mai multe ore de interogatoriu, Marius şi Ruth au fost lăsați să plece acasă împreună cu bebeluşul. De atunci şi până la această oră, nici Marius şi nici Ruth nu i-au mai văzut pe cei patru copii mai mari”, scrie fratele românului din Norvegia, pe Facebook.  Potrivit aceleiaşi surse, ziua următoare, în 17 noiembrie, „Protecția Copilului, însoțită de patru politişti, vine acasă şi ia bebeluşul de trei luni de la mamă, pentru că au considerat mama ca fiind periculoasă. Tot atunci i-au spus lui Ruth despre copii, că sunt dați la două familii, că s-au integrat foarte bine şi că nu le este dor de părinți”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatoarea Steliana Miron îi cere ministrului de Externe să se implice pentru reîntregirea familiei despărţite în Norvegia de o rugăciune creştină.
 Vizualizări articol: 2511 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.22/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 9 voturi
Senatoarea Steliana Miron îi cere ministrului de Externe să se implice pentru reîntregirea familiei despărţite în Norvegia de o rugăciune creştină3.259

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei