Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 nov 2015 - Anul XX, nr. 272 (6084)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Obstacole pe drum

Două accidente grave, după lăsarea întunericului, din cauza unor căruţe nesemnalizate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două accidente din care a rezultat vătămarea corporală gravă a două persoane, petrecute joi, după lăsarea întunericului, au avut în prim-plan căruţe nesemnalizate, pe care conducătorii auto nu le-au observat la timp. Un prim accident s-a petrecut în jurul orei 17.15, pe DJ 208D, pe sensul de mers dinspre Mitocu Dragomirnei spre Suceava, la intersecţia cu drumul local de acces spre iazul Lipoveni.

Din ancheta poliţiştilor rutieri rezultă că Daniel Tolea, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Suceava, aflat la volanul unui autoturism Renault, care circula spre Suceava, a intrat în coliziune faţă-spate cu un vehicul cu tracţiune animală condus de Mihai Albotă, în vârstă de 58 de ani, din municipiul Suceava.

„Faetonul era încărcat cu deşeuri răşinoase care depăşeau în lungime vehiculul, iar încărcătura nu era semnalizată corespunzător pe timp de noapte, cu dispozitiv fluorescent-reflectorizant”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Şoferul a tras de volan stânga, însă partea din dreapta a maşinii sale a intrat în încărcătură.

În urma impactului, Ionela C., în vârstă de 25 de ani, din municipiul Suceava, pasageră pe locul din dreapta în autoturism, a suferit leziuni grave. O bucată din lemn a pătruns prin parbriz în partea dreaptă şi i-a intrat tinerei în torace. Aceasta a fost operată de urgenţă. 

Conducătorul vehiculului cu tracţiune animală a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Al doilea accident rutier, cu un scenariu foarte asemănător, s-a înregistrat joi, în jurul orei 18.45, pe DJ 209A, pe raza comunei Mălini.

Din ancheta poliţiei rezultă că Toader Norocel, în vârstă de 73 de ani, din comuna Mălini, aflat la volanul unui autoturism VW, a fost orbit de un autoturism care se deplasa din sens opus, moment în care a intrat în coliziune cu un atelaj hipo nesemnalizat, care se deplasa în faţa sa.

În urma impactului, căruţaşul, Grigore Moraru, în vârstă de 64 de ani, din Mălini, a fost rănit, el fiind transportat şi internat la Spitalul municipal Fălticeni, având o fractură de gambă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două accidente grave, după lăsarea întunericului, din cauza unor căruţe nesemnalizate.
 Vizualizări articol: 3157 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Două accidente grave, după lăsarea întunericului, din cauza unor căruţe nesemnalizate3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Coleșă cu parpangele (de post) Sub acest nume ciudat se ascunde o combinație rustică simplă și surprinzător de gustoasă, folosită de secole mai mult ca leac imbatabil pentru răceală decât ca fel de mâncare. Dacă în zilele obișnuite bunicile de la țară foloseau... Citeşte