Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 nov 2015 - Anul XX, nr. 272 (6084)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsură

Semaforul de la Orizont, pus din nou pe intermitent, din cauza cozilor imense care se formau spre Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Coşmarul miilor de suceveni care fac naveta zilnic din cartierul Burdujeni, pe Calea Unirii, spre alte cartiere ale Sucevei sau chiar spre alte localităţi, traficul rutier mult prea aglomerat, a devenit şi mai obositor de ceva vreme, odată cu redeschiderea semaforului de la Orizont.

Dat pe intermitent din primăvară, ca urmare a reclamaţiilor primite de viceprimarul Lucian Harşovschi de la şoferi, care au semnalat faptul că acolo se „sugrumă” inutil traficul, semaforul de la intersecţia străzilor Calea Unirii cu Mircea Damaschin şi cu Amurgului a fost redeschis acum mai bine de o săptămână.

De atunci, seară de seară, sensul de mers dinspre Centru spre Burdujeni, pe principala arteră de circulaţie a Sucevei, a devenit un calvar pentru toţi cei aflaţi în trafic, de la cei aflaţi la volanul zecilor de mii de autoturisme care au transformat Suceava într-un oraş ce se ia la întrecere cu Bucureştiul în privinţa aglomeraţiei pe şosele, până la cei îngrămădiţi claie-grămadă în autobuzele şi microbuzele de transport în comun, scuturaţi şi reaşezaţi la fiecare frână şi punere în mişcare a vehiculului.

Valul de nemulţumire stârnit de sufocarea circulaţiei rutiere înspre Burdujeni, în special după-amiaza, între 16.00 şi 20.00, a determinat reevaluarea situaţiei de responsabilii de trafic din primărie şi reprezentanţii Poliţiei Rutiere.

În urma consultărilor dintre cele două părţi, ieri s-a luat decizia opririi temporare a semaforului de la Orizont, mai exact a trecerii sale pe intermitent.

Trecerea de pietoni din dreptul Orizont Plaza rămâne semaforizată, timpul alocat pentru trecerea străzii fiind de 15 secunde. La solicitarea viceprimarului Harşovschi, trecerea de la intermitent la roşu, pentru şoferi, atunci când se face verde la pietoni, a fost prelungită cu două secunde pe roşu, pentru siguranţa trecătorilor.

Rămâne de văzut cât timp va fi menţinut semaforul pe intermitent, pentru că scurta sa redeschidere a fost decisă ca urmare a solicitărilor venite de la unii locuitori ai străzii Mircea Damaschin, dar şi la recomandarea Poliţiei Rutiere, pentru prevenirea eventualelor accidente cauzate de forţarea ieşirii de pe acea stradă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Semaforul de la Orizont, pus din nou pe intermitent, din cauza cozilor imense care se formau spre Burdujeni.
 Vizualizări articol: 2728 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Semaforul de la Orizont, pus din nou pe intermitent, din cauza cozilor imense care se formau spre Burdujeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Coleșă cu parpangele (de post) Sub acest nume ciudat se ascunde o combinație rustică simplă și surprinzător de gustoasă, folosită de secole mai mult ca leac imbatabil pentru răceală decât ca fel de mâncare. Dacă în zilele obișnuite bunicile de la țară foloseau... Citeşte