Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 nov 2015 - Anul XX, nr. 272 (6084)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Zeci de copaci s-au prăbuşit pe Transrarău din cauza vântului puternic

Duminică, 22 Noiembrie 2015 (14:59:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
O furtună puternică care a avut loc vineri seara, în care vântul a suflat cu viteze de peste 100 km/h a afectat Transrarăul, cel mai important drum turistic din judeţul Suceava. În numai câteva ore, zeci de copaci au fost smulşi din pământ şi au ajuns pe carosabil. Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, porţiunile cele mai afectate au fost din zona Munceii Rărăului, dinspre Pojorâta, şi apoi, în continuare pe porţiunea de drum care face legătura cu localitatea Crucea. Prezent sâmbătă pe Rarău, Cătălin Nechifor, a declarat că pentru degajarea carosabilului de copaci s-a intervenit încă de vineri. „Foarte mulţi copaci au fost doborâţi de vânt, şi foarte multe arocamente au căzut pe carosabil. Avem un cantonier în zona Crucea, care chiar de vineri a intervenit cu o drujbă şi a tăiat copacii căzuţi pe carosabil, făcând astfel loc pentru maşini. Am luat deci măsuri pentru a degaja calea rutieră, şi sper că de luni cei de la Romsilva vor începe sa degajeze arborii doborâţi”, a spus Nechifor. El a precizat că traseul de pe Rarău spre Crucea este închis în mod oficial circulaţiei rutiere, însă traficul se desfăşoară în continuare, motiv pentru care s-a degajat carosabilul de copaci. Preşedintele CJ Suceava a declarat că în momentul de faţă, pe această porţiune se circulă, însă trebuie atenţie mare din partea şoferilor.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de copaci s-au prăbuşit pe Transrarău din cauza vântului puternic.
 Vizualizări articol: 2553 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeci de copaci s-au prăbuşit pe Transrarău din cauza vântului puternic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Coleșă cu parpangele (de post) Sub acest nume ciudat se ascunde o combinație rustică simplă și surprinzător de gustoasă, folosită de secole mai mult ca leac imbatabil pentru răceală decât ca fel de mâncare. Dacă în zilele obișnuite bunicile de la țară foloseau... Citeşte