Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 nov 2015 - Anul XX, nr. 272 (6084)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pentru trei luni

Patinoar artificial în centrul municipiului Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Toţi iubitorii de mişcare din municipiul şi din zona Rădăuţi vor avea ocazia să practice patinajul pe un patinoar artificial modern care va fi inaugurat la 1 decembrie chiar la kilometrul zero din localitate, în piaţa centrală. Deliberativul rădăuţean a decis, în şedinţă de îndată, să schimbe destinaţia unei suprafeţe de teren din parcarea centrală a municipiului, mai exact 800 mp, în patinoar artificial, până la finele lunii februarie 2016. În expunerea de motive ataşată proiectului care a devenit Hotărâre de Consiliu Local, iniţiatorul, viceprimarul cu atribuții de primar, Bogdan Loghin, consideră necesară şi utilă amenajarea patinoarului, şi afirmă că acesta nu va afecta circulaţia rutieră din zona centrală a municipiului, fiind amenajat pe jumătate din parcare, restul urmând să-şi păstreze destinaţia. În conformitate cu contractul de colaborare semnat între Primăria Rădăuţi şi proprietarul patinoarului, S.C. Bululus SRL din Galați, colaboratorul trebuie să asigure funcţionarea şi întreţinerea patinoarului pe cheltuială proprie, să permită accesul gratuit tinerilor câte trei ore pe zi după un calendar stabilit cu deliberativul local, programul de funcţionare să nu depăşească ora 22.00, să achite impozitul pe spectacole în condiţiile legii, să nu subconcesioneze contractul și să nu subînchirieze terenul pus la dispoziţie şi să suporte cheltuielile cu apa, canalul şi energia electrică. Proiectul avizat pozitiv de consilierii rădăuţeni mai prevede şi amenajarea a unei piste pentru maşinuţe, cât şi instalarea unui trenuleţ pentru copii, în parcul central.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patinoar artificial în centrul municipiului Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 3702 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Patinoar artificial în centrul municipiului Rădăuţi5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Noaptea mintii trimis de
(21 nov 2015, 20:38:23
DA!DA!DA! Patinoar si primar pe asta de la Servicii Comunale, doar de asta mai aveam nevoie, si atunci in mintea radautenilor va fi bezna totala. Sa ne fereasca Dumnezeu, dar avem ce meritam, si anume : drumuri cu cratere, apa cu lut la robinete, mari producatori rromi in piete cu certificate false, etc., etc.
2.   Perfect trimis de
(23 nov 2015, 08:38:05
Multeculturalismul îşi spune cuvântul în Rădăuţi.Avem de tăti.Acum să ne gândim şi la tineretul nostru,ei sunt prioritatea,viitorul,lumina din tunel etc.;au şi ei nevoie să-şi "plimbe picioarele" în nişte patine în ritmul muzicei.
Să fim mai optimişti,"viitorul sună bine"noi...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Coleșă cu parpangele (de post) Sub acest nume ciudat se ascunde o combinație rustică simplă și surprinzător de gustoasă, folosită de secole mai mult ca leac imbatabil pentru răceală decât ca fel de mâncare. Dacă în zilele obișnuite bunicile de la țară foloseau... Citeşte