Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 oct 2015 - Anul XX, nr. 233 (6045)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiţii

Lungu îi cere constructorului să urgenteze finalizarea terenului de sport de la CN „Ştefan cel Mare” Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a solicitat constructorului să urgenteze finalizarea  noului teren de sport de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”. Ion Lungu a spus că lucrările la Colegiul "Ştefan cel Mare" „merg într-un oarecare ritm”, însă este nemulţumit de faptul că nu au fost încă începute lucrările la terenul de sport. De precizat că valoarea investiţiei la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava este de 7.719.231 de lei, din care aproape un milion de lei reprezintă contribuţia Primăriei Suceava. Investiţia presupune mai multe etape, respectiv  construirea unei săli de sport, refuncţionalizarea sălii de gimnastică şi construirea unui teren de sport în aer liber.

„Sigur că nu este un teren de sport foarte mare, dar totuşi sunt lucrări în aer liber. Şi am insistat la constructor să înceapă lucrările la acest teren de sport în aer liber. Ei au spus că au făcut un zid de sprijin în spatele sălii de sport şi s-au justificat că şi-au concentrat forţele acolo şi de aceea nu au atacat terenul din curte”, a declarat Lungu. El a precizat că din punctul său de vedere lucrările la terenul de sport pot fi trecute la „lucrări restante” în cadrul acestui proiect, subliniind că ele trebuie să înceapă cât mai repede.

Pe de altă parte, Ion Lungu a spus că lucrările „merg binişor” la proiectul de construcţie a campusului Liceului cu Program Sportiv din Suceava. Lungu a precizat că în momentul de faţă constructorul noului stadion de fotbal a adus gazonul artificial. Primarul Sucevei a precizat că reprezentanţii firmei  care realizează lucrările la acest obiectiv i-au spus că acestea vor fi finalizate până la data de 15 octombrie 2015. „Sunt nişte lucrări rămase în urmă la cantină şi sper ca acest lucru să fie recuperat, în sensul de a se monta instalaţia de ventilaţie de la cantină. Dacă termină şi această instalaţie se poate finaliza şi plafonul cantinei. Iar cu gazonul şi cu pista de atletism, proiectul de la LPS se cam încheie”, a spus Lungu.

Valoarea totală a contractului de finalizare a campusului de la Liceul cu Program Sportiv Suceava este de 17.899.491 de lei, din care eligibili 10.460.915 lei, iar neeligibili 7.142.202 lei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu îi cere constructorului să urgenteze finalizarea terenului de sport de la CN „Ştefan cel Mare” Suceava.
 Vizualizări articol: 1399 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lungu îi cere constructorului să urgenteze finalizarea terenului de sport de la CN „Ştefan cel Mare” Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei